Dutch Masters of Motocross

DUTCH MASTERS OF MOTOCROSSWEDSTRIJDEN VOOR DRIE JAAR NAAR MARKELO, HARFSEN EN OLDEBROEK

Terugblik Dutch Masters of Motocross Harfsen 2022

De Dutch Masters of Motocross is de competitie voor de échte hardrijders. Alleen voor de crème de la crème van de mondiale motocross. Het deelnemersveld kenmerkt zich door een groot aanbod van grandprix rijders waaronder 5-voudig wereldkampioen Jeffrey Herlings (mits tijdig hersteld). Naast Herlings mogen we o.a. de volgende Grand-Prix toppers aan de start verwachten: Glenn Coldenhoff, Brian Bogers, Calvin Vlaanderen, Pauls Jonas, Henry Jacobi, Arminas Jasikonis, Jed Beaton, Jago Geerts, Rick Elzinga, Kevin Horgmo. Door alleen deze GP-rijders te noemen doen we een heel veld aan Internationale en Nederlandse toppers tekort, dus ingrediënten genoeg voor een mooie dag top motocross.

 

De competitie bestaat in 2023 uit 3 wedstrijden, waarbij de openingswedstrijd gepland staat op 19 maart in Harfsen, noteer deze dag dus in de agenda. Stichting Motorsport Harfsen heeft in nauwe samenwerking met motorclub HAMAC reeds vele jaren bewezen dit evenement succesvol te kunnen organiseren en gaan dus ook voor editie 2023 ons beste beentje voorzetten.

 

Een dagje uit, een dagje peppelenbos!

De slogan “Een dagje uit, een dagje Peppelenbos” maken we elk evenement waar. Samen met ruim 200 vrijwilligers organiseren we een TOP evenement voor jong en oud. Naast de geweldige wedstrijden is er ook naast de baan weer van alles te doen voor jong en oud.

Kids paradijs m.m.v. kinderopvang Graaf Jantje
Mochten de kids genoeg hebben van al het spektakel op de baan en zelf even willen uitrazen, dan kan dit. In samenwerking met lokale kinderopvang Graaf Jantje hebben we weer een compleet pakket aan entertainment voor de kids. We hebben wederom weer een variatie in stormbanen, springkussens, darts, achterhoekse spelen, sminken, glittertatoos, knutselen en allerhande ander vertier, dit alles onder begeleiding van lokale kinderopvang Graaf Jantje. Deze activiteiten zijn  afgeschermd, dus terwijl de kids zich vermaken kunnen papa en mama onbezorgd van de motorsport genieten. Met een partner als Reesink kunnen we er niet omheen om ook een collectie mini graafmachines en trekkers beschikbaar te hebben waar de allerkleinste grondwerkers in de dop vast kunnen proefdraaien.

 

       

 

Culinair genieten
Een dagje uit gaat natuurlijk niet zonder een natje en een droogje. Partner Vosmeijer catering uit Wesepe zal een uitgebreid aanbod aan eten en drinken aanbieden, dus ook dit is volledig verzorgd.

 

 

 

Entree prijzen
t/m 12 jaar gratis
13 t/m 17 jaar € 10,-
Volwassenen € 25,-
Geen voor verkoop, enkel kaart verkoop aan de kassa.

 

Deelnemerslijst
Via deze link de deelnemerslijst (deelnemers graag vooraf via KNMV aanmelden)

 

Tijdschema
Tijdschema via deze link.

 

Route
Graag navigeren richting centrum Harfsen (kruising Lochemseweg – Reeverweg), van daaruit worden de diverse stromen* middels bebording naar het circuit geleid.

*Publiek volg borden publiek
*Deelnemers volg borden secretariaat
*VIPS volg borden secretariaat

 

Informatie deelnemers

  • Aanmelden via KNMV
  • Aanvullend reglement via deze link
  • Overnachting op circuit is mogelijk tegen betaling € 15,- Dit is exclusief stroom.
  • Openingstijden secretariaat:
    Zaterdag 30 april van 16:00 tot 20:00
    Zondag 01 mei van 06:30 tot 15:00 

 

Pers
Pers accreditaties kunnen worden aangevraagd via de KNMV. Dat gaat via deze link, hier staan ook de richtlijnen t.a.v. toekenning benoemd.

 

Persbericht #1: Een dagje uit, een dagje Peppelenbos!
Persbericht #2: Ongekend spannend in 500cc klasse!
Persbericht #3: Ben Watson neemt deel aan Dutch Masters in Harfsen
Persbericht #4: Rick Elzinga gaat zijn koppositie verdedigen.
Persbericht #5: Harfsen wederom theater Dutch Masters of Motocross

 

Contact
E-mail: DMoMX@hamac.nl

Aftermovie DMoM 2017

DMoMX Sponsoren