Dutch Masters of Motocross

De Dutch Masters of Motocross is de competitie voor de échte hardrijders. Alleen voor de crème de la crème van de mondiale motocross, het deelnemersveld kenmerkt zich door een groot aanbod van grandprix rijders. De competitie gaat op zondag 21 maart 2021 (update 22-01-2021: ALS GEVOLG VAN HET CORONA-VIRUS ZAL DE WEDSTRIJD VAN 21-03-2021 TOT NADER BERICHT WORDEN UITGESTELD) van start in Harfsen. Stichting Motorsport Harfsen heeft in nauwe samenwerking met motorclub HAMAC reeds vele jaren bewezen dit evenement succesvol te kunnen organiseren en gaan dus ook voor editie 2021 ons beste beentje voorzetten.

Een dagje uit, een dagje peppelenbos!

De slogan maken we elk evenement waar. Samen met ruim 200 vrijwilligers organiseren we een TOP evenement voor jong en oud. Naast de geweldige wedstrijden is er weer van alles te doen.

 

Kids paradijs m.m.v. kinderopvang Graaf Jantje
Mochten de kids genoeg hebben van al het spektakel op de baan en zelf even willen uitrazen, dan kan dit. We hebben wederom weer een variatie in stormbanen, zweefmolen, springkussen en allerhande ander vertier, dit alles onder begeleiding van lokale kinderopvang Graaf Jantje. Met een partner als Reesink kunnen we er niet omheen om ook een collectie mini graafmachines en trekkers beschikbaar te hebben waar de allerkleinste vast kunnen proefdraaien.

 

       

 

Culinair genieten
Naast genieten van spannende wedstrijden op de baan, gaan we ook voor de extra stap bij de inwendige mens. Onze partner Stegeman Catering uit Laren zal naast de bekende “cross gerechten” (patat en div. snacks) op 2 punten van het circuit ook een ware smoker meenemen om daarmee de allerlekkerste hamburgers en spare-ribs te serveren.

 

 

 

Hantekeningensessie
Het deelnemersveld puilt uit van de Grand-Prix sterren. Hoe vet is het om naast supergave wedstrijden, ook een handtekening te scoren van jou favoriet. Momenteel zijn we in gesprek om de rijders te strikken maar reken in ieder geval op het winnende Nl’se MXoN team bestaande uit Jeffrey Herlings – Glenn Coldenhoff – Calvin Vlaanderen en Roan van de Moosdijk Overige GP-sterren wordt hard aan gewerkt. De handtekeningensessie is omstreeks 11:15 in het Kids Paradijs, dus wees er op tijd bij.

 

Aftermovie DMoM 2017

DMoMX Sponsoren