Een dagje uit, een dagje Peppelenbos!

Zondag 1 mei in Harfsen de Dutch Masters of Motocross! Een unieke combinatie van top motocross en een dagje uit voor het hele gezin!

 

 

Onder de slogan: ‘Een dagje uit, een dagje Peppelenbos’ organiseert Stichting Motorsport Harfsen al jaren haar evenementen. Kenmerkend is de unieke combinatie van top motocross en een dagje uit voor het hele gezin. Terwijl kinderen zich flink uitleven, kunnen papa en mama, onder het genot van een hapje en een drankje, genieten van de absolute wereldtop in de motocross!

 

 

Familie uitje

 

In samenwerking met lokale kinderopvang Graaf Jantje hebben wij een compleet afgeschermde kinderspeelweide “het Blagenparadijs” ingericht. Onder professionele begeleiding worden de kids hier volop vermaakt. Mede dankzij onze partner Royal Reesink zijn kosten nog moeite gespaard. Zo is voor de kinderen o.a. knutselen – schminken –  diverse spelletjes – stormbanen – klimtoren – traptrekkers – mini graafmachines voor de grondwerkers in spé.

 

Dutch Masters of Motocross met Jeffrey Herlings?

 

De Dutch Masters is een Nederlandse top-motocrosscompetitie over vier wedstrijden. In Harfsen staat wedstrijd nummer 3 op de agenda.

De absolute wereldtop komt graag naar deze competitie om de strijd aan te gaan met andere Europese en Nederlandse toppers. Wereldtoppers als Coldenhoff , Bogers, Vlaanderen, Beaton, Geerts, Horgmo en Elzinga zullen in Harfsen om de punten strijden. De deelname van regerend wereldkampioen Jeffrey Herlings hangt af van zijn comeback van een zware blessure, maar wij hebben goede hoop.

 

 

Zondag 1 mei:                   Aanvang trainingen 09:30                             Wedstrijden 12:00

 

 

Meer informatie over de Dutch Masters of Motocross in Harfsen op www.mxharfsen.nl