Starten met een daglicentie bij een enduro

Uiterlijk 1 week voor het evenement (deadline 15-10-2023 23:59) dien je ingeschreven te hebben. Dat gaat als volgt. Uiteraard schrijf je eerst digitaal in op de website van de HAMAC (klik hier voor de link). Daarnaast dien je via de KNMV een licentie te hebben (via deze link kun je een licentie aanvragen), en getoond worden deze dag.

 

Op de wedstrijddag zelf ga je als volgt te werk. Je gaat als daglicentie bij een enduro eerst aanmelden bij het secretariaat. Je krijgt hier 3 rijnummers om op je motor te plakken, een barcodelabel met een kabelbinder en je krijgt de tijd wanneer je moet starten. Plak je rijnummers op je motor, zodat deze de hele wedstrijd blijven zitten (vet-silicone vrije ondergrond). Bevestig het barcodelabel altijd aan de rechterkant van je stuur. Hierna ga je met je motor naar de motorkeuring. Wordt deze goedgekeurd, plaats de motor dan in het Parc-Fermé. Wordt je motor om welke reden dan ook afgekeurd, en je kunt hem niet op tijd wel goedgekeurd krijgen, ga dan terug naar het secretariaat, dan krijg je het inschrijfgeld terug. Om de gehele enduro route te kunnen rijden moet je op TC1* en bij start/finish een benzinecan voorhanden hebben waarmee je de tank kunt bijvullen. Tanken moet ten alle tijden op een milieumat, zorg dat je deze bij je hebt. Stel dat het heel droog of heel nat is, dan is het handig dat je op de TC materialen voorhanden hebt om te wisselen (bv handschoenen / bril / luchtfilter). Dezelfde spullen heb je dus ook nodig op de TC bij start/finish voordat je aan de tweede ronde begint.

*Voordat je naar het circuit gaat kun je alvast je spullen naar TC1 brengen. Een andere optie is service ‘in te kopen’ bij een van de serviceteams.

Natuurlijk heb je thuis je transponder al opgeladen en meegenomen, want bij de organisatie zijn ze niet te huur.

 

KLIK HIER om je in te schrijven.