Inschrijven

Licentiehouders
Voor de endurowedstrijden (o.a. Harfsen) van dit seizoen dien je in te schrijven via de Licence2Race-app. Deze app is gekoppeld aan het KNMV-systeem waardoor jij automatisch die evenementen ziet die voor jouw licentie van toepassing zijn. Daarnaast haalt de app de overige noodzakelijke informatie voor de club en officials automatisch uit het KNMV systeem. Hierdoor hoef jij dit niet allemaal in te vullen. Je kan de app op je smartphone downloaden, jezelf eenmalig registreren en daarna in de app je licentie koppelen door het emailadres in te voeren waarmee je ook inlogt op je KNMV-account. In de app is betaling via iDeal en Bancontact mogelijk. Alle info vind je ook terug op de KNMV-website.

 

Dagstartklasse/ Off road klasse
Deelnemers in de dagstartklasse/Off road klasse moeten ook via de KNMV License 2 Race app inschrijven. In de app is betaling via iDeal en Bancontact mogelijk. Wacht svp niet te lang. De deadline voor inschrijven is 15-10-2023 23:59 Wij adviseren om het tijdens kantoortijden te doen, mocht je tegen problemen aanlopen kun je dan de KNMV contacten en daarmee je deelname zeker stellen.

 

De inschrijving sluit 15 oktober 23:59 (of indien het maximaal aantal deelnemers is bereikt). Zorg dat je op tijd ingeschreven bent. Als je ingeschreven hebt via de app dan krijg je linksonder in beeld bij ’tickets’ de bevestiging middels een ticket voor het betreffende evenement. Op de knmv site kun je via deze link: ONK Enduro Harfsen – KNMV de deelnemerslijst vinden.