Inschrijven

Licentiehouders
Voor de laatste drie endurowedstrijden (o.a. Harfsen) van dit seizoen is het mogelijk om via de Licence2Race-app in te schrijven. Deze app is gekoppeld aan het KNMV-systeem waardoor jij automatisch die evenementen ziet die voor jouw licentie van toepassing zijn. Daarnaast haalt de app de overige noodzakelijke informatie voor de club en officials automatisch uit ons systeem. Hierdoor hoef jij dit niet allemaal in te vullen. Je kan de app op je smartphone downloaden, jezelf eenmalig registreren en daarna in de app je licentie koppelen door het emailadres in te voeren waarmee je ook inlogt op je KNMV-account. In de app is betaling via iDeal en Bancontact mogelijk. Alle info vind je ook terug op de KNMV-website. Via de link onderaan deze pagina kun je ook gewoon via de website aanmelden.

 

Dagstartklasse
Deelnemers in de dagstartklasse kunnen niet via de app inschrijven. Zij kunnen zich inschrijven via de betreffende evenementenpagina op de KNMV-website of middels de link onderaan deze pagina.

 

De inschrijving sluit 16 oktober 23:59 (of indien het maximaal aantal deelnemers is bereikt). Zorg dat je op tijd ingeschreven bent. Als je ingeschreven hebt via de app dan krijg je linksonder in beeld bij ’tickets’ de bevestiging middels een ticket voor het betreffende evenement. Schrijf jij je in via de site? Dan krijg je een bevestigings-e-mail.

 

KLIK HIER om direct in te schrijven.