Lid worden

Inschrijfformulier lidmaatschap MC HAMAC Harfsen

  • Opzegging

    Opzeggen kan uiterlijk t/m 30 november van het lopende seizoen. Daarna ben je automatisch weer lid voor het aankomende seizoen. Opzegging kan uitsluitend d.m.v. het sturen van een e-mail naar leden@hamac.nl waarin je aangeeft dat je je lidmaatschap wilt opzeggen. Je zult een bevestiging krijgen van je opzegging.
  • Betalingswijze

    Alle leden zijn verplicht om de MC HAMAC een doorlopende machtiging af te geven voor automatische incasso van de contributiegelden en eventuele crosskaart. Uw aanmelding wordt pas verwerkt na retour ontvangst van het SEPA machtigings formulier. Deze verwerking zal ongeveer 1 week in beslag nemen.
  • KLIK HIER om de SEPA machtiging te downloaden. Ingevulde machtigingen kunnen per e-mail of post worden verstuurd naar de Ledenadministratie leden@hamac.nl.

Let op

Om lid te kunnen worden hanteert de MC Hamac voor nieuwe leden een straal van 40 km rondom het circuit waarbinnen u woonachtig moet zijn.

Nieuwe leden

Nieuwe leden betalen éénmalig € 10,00 administratiekosten en zijn verplicht om de MC HAMAC te machtigen voor automatische incasso van de contributiegelden.