Kawasaki fabrieks coureur Ben Watson (UK) neemt deel aan Dutch Masters Harfsen 1 mei 2022 (video)

De organisatie van de Dutch Masters in Harfsen is verheugd met de deelname van de Brit Ben Watson.

 

Ben Watson, uitkomend voor het fabrieks Kawasaki team van voormalig formule 1 coureur Kimi Raikonen, heeft zijn deelname aan de Dutch Masters of Motocross in Harfsen toegezegd. Met de deelname van de 24-jarige Brit neemt de kwaliteit in de 500cc klasse verder toe. Naast Glenn Coldenhoff – Calvin Vlaanderen – Brian Bogers – Brent van Doninck – Adam Sterry telt het deelnemers veld hiermee nog een reguliere Grand Prix rijder.

 

Watson maakte begin dit jaar de overstap van de fabrieks Yamaha team naar dat van Kawasaki. De Brit kent vooralsnog een lastig seizoen waarbij de uitslagen geen recht doen aan zijn potentieel. In Harfsen gaat hij op zoek naar het volgende stapje en zoekt hiermee de concurrentie op. Met de deelname van de Brit wordt de top in deze klasse breder en dat komt de wedstrijd spanning ten goede.

 

FamilieuitjeOnder de slogan: ‘Een dagje uit, een dagje Peppelenbos’ organiseert Stichting Motorsport Harfsen al jaren haar evenementen. Kenmerkend is de unieke combinatie van top motocross en een dagje uit voor het hele gezin. Terwijl kinderen zich flink uitleven, kunnen papa en mama, onder het genot van een hapje en een drankje, genieten van de absolute wereldtop in de motocross!In samenwerking met lokale kinderopvang Graaf Jantje heeft de club een compleet afgeschermde kinderspeelweide ‘het Blagenparadijs’ ingericht. Onder professionele begeleiding worden de kids hier volop vermaakt. Mede dankzij partner Royal Reesink zijn kosten nog moeite gespaard. Zo is het voor de kinderen o.a. mogelijk om te knutselen en schminken en zijn er diverse spelletjes, stormbanen, een klimtoren, traptrekkers en minigraafmachines voor de grondwerkers in spé.

 

EntreeDe ticketverkoop voor Dutch Masters of Motocross op 1 mei vindt alleen aan de deur plaats.

  • Volwassenen: €25,-
  • Jeugd 13 t/m 17 jaar: €10,-
  • Jeugd t/m 12 jaar: gratis

Meer informatie over de Dutch Masters of Motocross in Harfsen op www.mxharfsen.nl.