VAN VENROOY NIEUWE SPONSOR DUTCH MASTERS OF MOTOCROSS IN HARFSEN

We hebben een nieuwe sponsor, en wie: Van Venrooy (www.vanvenrooy.nl), één van de oudste en grootste familie-dakbedekkingsbedrijven van Nederland. De professionele en ontzorgende dakenpartner voor al het Resultaatgericht Vastgoedonderhoud, met zo’n 150 medewerkers in eigen dienst en 5 vestigingen in Hoogeveen, Apeldoorn, Amersfoort, Groningen en Wormer.

 

Én geen onbekende in de motosportwereld. Zo is één van de huidige directeuren, Ruud van Venrooy, mede-eigenaar van het Gebben Van Venrooy Racing Team en was in de jaren 80 oud-directeur Van Venrooy Senior mede-eigenaar van het legendarische motocross-team VENKO (VEN-Venrooy + KO-Koster), met de vele onder ons wel bekende rijders, zoals Dave Strijbos, Kees van der Ven, Gert Jan van Doorn & Pedro Tragter.

 

Van Venrooy draagt dus al tientallen jaren een warm hart toe aan de motorsport, door actieve deelname, maar ook middels sponsoring. Daarom is Van Venrooy ook trotse sponsor van de Dutch Masters evenementen in Harfsen, Oldebroek en Markelo, als ook van diverse rijders: Cas Valk, Calvin Vlaanderen, Camden Mc Lellan & Alessandro Lupino. En vanwaar toch de liefde voor deze sport? “Als je het geluid bij de start van de cross al hoort, dan weet je toch genoeg?”, aldus Ruud van Venrooy, een crosser en cross-liefhebber in hart en nieren.

 

Foto’s: ShotsbyRoos

 

Ook in 2024 is de door Venrooy ondersteunde rijder Calvin Vlaanderen weer van de partij. In 2022 was hij Dutch Masters kampioen, in 2023 stond hij op het podium achter Jeffrey Herlings en Romain Febvre. Gaat het hem op zijn fabrieks Yamaha lukken om de titel weer naar zicht toe te trekken?