RABOBANK STEUNT 25e HAMAC-RUN

Onder de naam Rabobank ClubSupport stelt deze bank jaarlijks een deel van haar winst beschikbaar aan clubs, buurtverenigingen, theaters e.d. Omdat de bank geen aandeelhouders kent, kunnen leden van de Rabobank (vanaf 12 jaar) beslissen welke club of organisatie haar steun verdient.

De Harfsense HAMAC-Run viert in 2022 haar 25 editie en verdient volgens de bank haar steun. Jaarlijks wordt voor jongeren met een beperking een feestdag georganiseerd met veel eten, drinken en optredens en als hoogtepunt voor hen een toertocht door de omgeving met vrachtauto’s, oldtimer auto’s en zijspannen.

Van 4 t/m 25 oktober kunt u uw stem uitbrengen. Dit jaar kan op 3 clubs gestemd worden. U moet niet alleen via de Rabo bankieren, maar ook lid zijn van deze bank. Alsnog (gratis) lid worden kan via de Rabo App. Het stemmen gaat ook via de Rabo App. Ga in de app naar “Zelf regelen” en “Lidmaatschap” en klik op “ClubSupport”. Breng de stem uit op “HAMAC-Run” en  andere verenigingen die u ook een warm hart toedraagt.

Leden die niet online bankieren, hebben inmiddels een mail of brief van de bank gehad met hierin vermeld de stemcode waarmede kan worden gestemd. De Commissie HAMAC-Run bedankt u alvast voor uw stem.