Overlijden Jan Woessink

Helaas bereikte ons het bericht dat Jan Woessink op 14 maart j.l. is overleden. De gezondheid van Jan is de laatste jaren verslechterd en hieraan is hij op te jonge leeftijd overleden.

Jan was binnen de motorsport een bekend gezicht en vooral ook een bekende stem. Na jarenlang zelf op (Internationaal) niveau te hebben gecrost en enduro te hebben gereden, was Jan nog jarenlang de stem bij de motocross uitzendingen van Studio Sport en Eurosport.

Binnen de Hamac, en later ook Stichting Motorsport Harfsen, was Jan een van de aanjagers van onze huidige ONK-formule. Toen jaren geleden de keuze moest worden gemaakt om grote internationale wedstrijden te organiseren, of op het bekende niveau door te gaan, was Jan een van de kartrekkers die koos voor de grote wedstrijden. Binnen deze evenementen was Jan de man van de sponsoring, de PR maar vooral van de enthousiaste ‘wilde’ ideeën. Niet alle ideeën zijn uitgevoerd, maar vele hebben voor veel extra publiciteit gezorgd. Tegenwoordig werken we nog steeds met de slogan van Jan: ‘Een dagje uit, een dagje Peppelenbos’

Jan maakte deel uit van een bekende Hamac-familie, onze gedachten gaan dan ook uit aan Ati, de kinderen, de familie Woessink en andere nabestaanden en wensen hen veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

 

Jan bedankt voor alles!

 

Er is gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren op maandag 19 maart van 19:00 tot 19:30 in crematorium de Omarming, Voorsterallee 95 te Zutphen.