MC Hamac organiseert jeugdtraining op 11 mei 2019

Ben jij een fanatieke jonge motorcrosser en droom jij ervan om ooit zo goed te worden als Jeffrey Herlings? Of heb je de eerste stappen tijdens de Stap-Op dag gezet en wil je nu met je eigen motor vervolg stappen maken?

 

Dan is de Jeugd MX-training van Marco Elting iets voor jou! Op zaterdag 11 mei organiseren wij een jeugdtraining op onze jeugdbaan.

De trainingen worden gegeven voor 50cc rijders en beginnende 65/85cc rijders. Ben je in het bezit van een bromfiets of pit bike dan ben je ook van harte welkom.

 

In de Jeugd MX-training ga je aan de slag om jouw basistechnieken en motorbeheersing te verbeteren. We starten met een korte uitleg en wie weet behaal jij aan het eind van de dag jouw MX-GP A Certificaat!

 

Indien jij interesse hebt om een van deze MX-trainingen te volgen, kun jij je aanmelden via hamactraining@outlook.com o.v.v. naam, leeftijd, cilinderinhoud en datum waarop je wilt deelnemen. Kosten per MX-training zijn: € 20,-. Een KNMV Basis sportlicentie is verplicht*.

Wij hopen je te mogen begroeten op een van onze clubtrainingen.

 

*Via deze link is de KNMV Basis sportlicentie aan te vragen;

Je krijgt op het hoogste niveau les, want Marco is KNMV-gediplomeerd motorsport & MX-GP trainer. Met Marco als trainer kun jij profiteren van zijn kennis en enorme hoeveelheid ervaring!

 

Vriendelijke groeten,

 

Marco Elting & MC Hamac