Jong en oud heeft weer genoten en geholpen bij de Hamac enduro

Ondanks een serieuze plensbui tijdens de laatste ronde, kijken we terug op een geslaagde rit. De route en proeven waren zoals we gewend zijn van onze enduro commissie, van grote klasse. De regen zorgde ervoor dat de echte enduro rijders/sters van de mindere goden werden gescheiden.

Op de proeven was het gezellig druk met belangstellende die zichtbaar genoten van de strijd met de elementen. Voor zei die het koud hadden, had de catering commissie voldoende keus om aan op te warmen.

Vandaag hebben we alles weer opgeruimd. Het meeste is klaar, sommige landerijen en bermen zullen zodra het wat droger is nog wat extra aandacht krijgen. Dit jaar oversteeg het aantal vrijwilligers die kwamen opruimen de 120 personen. Hier zijn we bijzonder blij en dankbaar voor, helemaal als we zien hoeveel jeugd er zich onder deze groep bevind. Volgend jaar gaan we voor de 40ste Hamac-enduro, maar met zoveel jeugd die betrokken is, gaan we de 80ste enduro ook halen.

Dank aan alle vrijwilligers, langeigenaren en (materiaal) sponsoren, zonder jullie geen enduro. Last but not least de omgeving, dank voor jullie begrip en in sommige gevallen het geduld.

Bestuur en Enduro commissie MC Hamac Harfsen