Inschrijving voor uitwisselingscross Harfsen geopend (deadline 8-9-2022 19:00)

Op zondag 11 september is MC Hamac uit Harfsen gastheer voor de uitwisselingscross competitie. Om deel te kunnen nemen dien je lid te zijn van 1 van de organiserende verenigingen. BMAC Borculo, HALMAC Halle, HAMAC Harfsen, MAC de Holterberg Holten, HAMC St Isidorushoeve, MAC Sport en Vriendschap Lochem, MC Ons Genoegen Markelo, MC Nijverdal-Hellendoorn, MC Ruurlo en VAMC de Graafschaprijders Vorden.

 

In Harfsen komen de volgende klassen aan de start:

 

– 85cc kleine wielen (10 t/m 13 jaar);
– 85cc grote wielen (11 t/m 15 jaar);
– 125cc (vanaf 13 jaar);
– 250cc (vanaf 14 jaar);
– 500cc (vanaf 15 jaar);
– Dames (vanaf 13 jaar);
– Super (licentiehouders motocross cup/nationaal/internationaal en enduro/supermoto internationaal, vanaf 13 jaar);
– V45+ (vanaf 45 jaar).

 

 

Iedere deelnemer moet zich één keer per jaar (voor aanvang van het seizoen) aanmelden voor deelname aan de UMX-competitie via Moto Inside. Indien je dat nog niet gedaan hebt, dan kan dat via deze link: https://app.motoinside.app/events/2145

 

Om aan een wedstrijd mee te kunnen doen moet je uiterlijk op de donderdag voor het evenement (8 september) op de deelnemerslijst staan en voor 19:00 uur zijn aangemeld en hebben betaald voor de wedstrijd via Moto Inside. Aanmelden van nieuwe deelnemers op de dag van de wedstrijd is niet mogelijk. AANMELDLINK UITWISSELINGSCROSS HARFSEN https://app.motoinside.app/events/3101

 

Op zaterdag 8 oktober zal in het bijprogramma van onze clubcross ook een tellende wedstrijd voor de uitwisselingscross competitie in de klassen 50cc en 65cc worden verreden. Meer informatie volgt.

 

Ter info: de “UMX Motorcross News” facebook pagina wordt niet beheerd door de UMX organisatie en derhalve neemt de UMX organisatie geen verantwoording voor deze facebook pagina en alles wat daarop staat.