Hamac noppendata + inschrijflinks seizoen 2023

Op de valreep van 2022 kunnen wij jullie de Hamac noppendata voor 2023 doorgeven. Tevens een aantal handige aanmeldlinks zodat je seizoen 2023 soepel* kunt starten.

 

*Het helpt ons als vrijwilligers enorm indien iedereen voor 1 maart zijn zaken regelt. Wij worden nog vaak geconfronteerd met deelnemers die op vrijdagavond of zaterdagochtend bedenken bij ons te willen rijden en direct nog een crosskaart e.d. willen hebben. Dit zorgt voor onnodig extra werk. Dus ben je voornemens meerdere keren in Harfsen te komen rijden, maak dan deze winter je zaakjes voor elkaar zodat het voor een ieder leuk en behapbaar blijft. Alvast dank!

 

Kalender

 

19 maart 2023 Dutch Masters of Motocross Harfsen (85cc – 125cc – 250cc – 500cc)

 

 

Clubcrossen en Uitwisselingscross
8-4  clubcross inclusief uitwisselingscross 50cc en 65cc
22-4 clubcross
13-5 Reserve datum clubcross (in geval van afgelasting 8-4 of 22-4)
20-5 clubcross
2-9 clubcross
9-9 clubcross
23-9 Uitwisselingscross Harfsen (85cc / dames/ 45+ /125cc/ 250cc / 500cc)

21 oktober Hamac enduro

 

Crosskaart
Indien je als Hamac-lid regelmatig in Harfsen komt trainen, koop dan een trainingskaart. Hiermee kun je onbeperkt trainen en hoef je niet meer per training te betalen. Regel dit svp voor 1 maart 2023. Een crosskaart kopen kan via de Moto Inside app of via deze link: https://app.motoinside.app/events/3348
Vooraanmelding uitwisselingscross
Ook in 2023 kunnen Hamac-leden middels hun Hamac-lidmaatschap deelnemen aan de uitwisselingscross competitie. Deze leuke en laagdrempelige competitie met de buurtclubs is altijd erg populair. Om verzekerd te zijn van deelname met je voorkeurs rijnummer dien jij je voor aan te melden. Dat kan via de Moto Inside app of via deze link: Voor aanmelding uitwisselingscross
Licentie
Om in Harfsen op het circuit te kunnen trainen dien je in het bezit te zijn van een KNMV licentie. Minimaal een basis sport licentie of een startbewijs voor 1 van de KNMV competities. Aanvragen kan via de KNMV (link), vergeet niet MC Hamac als club aan te vinken. Hiermee help je ons financieel en bij de toekenning van de middelen uit het MX Masterplan.
Wij hebben er weer zin aan om er een mooi seizoen van te maken. Hopelijk zien wij jullie veelvuldig op het Peppelenbos circuit.
Sportieve groeten,
bestuur en cross commissie MC Hamac Harfsen