Hamac-leden kennen succes in ONK Enduro 2017

Afgelopen weekend werd in Veldhoven de afsluitende kampioensrit verreden. Traditioneel een 2-daagse. Het werd een hele echte want de dagen voorafgaand aan het evenement had het behoorlijk geregend waarbij met name de proeven op en rondom de crossbanen van Oirschot en met name Veldhoven in een modderpoel waren veranderd.

Binnen de enduro kent de Hamac een flinke delegatie leden die om de punten strijden. Het gaat dan ook te ver alle successen en strijd individueel te benoemen. We beperken ons dan ook tot de Nederlands kampioenen, gefeliciteerd mannen!.
E1 Mark Wassink
N1 Thijs Bulten
N2 Sjoerd Eskes

Hamac clubteam #3, contract team manager Erik Plekkenpol verlengd
De Hamac had ook dit jaar weer een clubteam ingeschreven. Het team onder leiding van teammanager Erik Plekkenpol bestond uit Bjorn Sloot (E3), Stefan Harkink (N2), Koen Enderink (N2) en Wim Lubbers (N3). Na 7 wedstrijd dagen vinden we het Hamac team terug op plek 3 achter de 2 ongenaakbare teams van de VAMC Vorden (proficiat!). Binnen een totaal van 17 teams zijn we hier tevreden over.
Dit heeft het bestuur doen besluiten om het contract met team manager Plekkenpol open te breken en tussentijds te verlengen. Beide partijen zijn tevreden met de uitkomst van de onderhandelingen, en het bleef nog lang onrustig aan de bar.

Veldhoven bedankt en heel veel sterkte!
Wij als mede-organisator wensen de club uit Veldhoven veel succes met de herstel werkzaamheden, want de boel stond behoorlijk op zijn kop na 2 dagen enduro. Daarnaast willen wij de club en alle nabestaanden van de overleden vrijwilliger heel veel sterkte wensen met dit verlies.