Hamac Herfstrit

Hallo motorrijders,

Aanstaande zondag 4 oktober organiseren we de Hamac Herfstrit. Een tocht van ongeveer 200 km. Het uitdelen van de routes is tussen 09.30 en 11.00 uur in Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 4-6 in Harfsen. De deelnamekosten zijn € 6,00 en voor Hamac-leden € 5,00.

Vanwege de corona zijn we genoodzaakt om het inschrijven en uitdelen op een andere manier te doen om zo te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, KNMV en Hoeflo. Graag jullie medewerking hierin om het mogelijk te maken deze rit op een veilige en gezonde manier te laten verlopen. Waarschijnlijk ten overvloede, maar houd 1.5 meter afstand van elkaar. En verder:

  1. Inschrijven via knmv.nl: https://knmv.nl/evenement/mc-hamac-herfstrit/
  2. Na de inschrijving kun je digitaal betalen via:
    1. Betaallink leden: https://useplink.com/payment/XapiL30h1aL7hMfK1U9w/
    2. Betaallink niet-leden: https://useplink.com/payment/56GEDmQSJZFF5xsxhgcp/
  3. De vrijdag of zaterdag voor de rit ontvang je een mailtje met de route.
  4. Op de zondag graag even melden dat je er bent en dan ontvang je een bon voor een kop koffie of thee, die je uiteraard op gepaste afstand kunt opdrinken, ofwel buiten of in de cultuurzaal bij slechter weer.

Mocht bovenstaande niet lukken, met wat voor een reden dan ook, is inschrijven op de manier van afgelopen jaren ook mogelijk. Voor ieders veiligheid heeft toch het digitaal inschrijven sterk de voorkeur.

Wij hopen jullie ondanks de maatregelen toch te kunnen voorzien van een mooie herfstrit.

Graag tot zondag!

Met vriendelijke groeten,

De toercommissie