Fijne feestdagen, helaas geen nieuwjaarsreceptie en inschrijfmiddag, nieuwe datum Algemene leden vergadering

Nu de feestdagen snel dichterbij komen is het tijd om een ieder te bedanken voor zijn of haar interesse in MC Hamac in 2021. Het was wederom een jaar met veel onzekerheid en aanpassingen in de kalender. Ondanks alles hebben de diverse disciplines nog een redelijke kalender kunnen afwerken. Daar zijn wij alle vrijwilligers maar ook alle deelnemers dankbaar voor. Ondanks de ongetwijfeld economisch zware tijden blijven ook onze sponsoren ons trouw, daar zijn wij erg blij mee. Derhalve willen wij iedereen Hele fijne feestdagen en een normaal en gezond 2022 wensen! Wij leggen momenteel weer de laatste hand aan de agenda, deze zal z.s.m. worden gepubliceerd. Het beloofd in ieder geval een prachtig Hamac-jubileumjaar te worden.

 

Inschrijfmiddag 8-1-2022 AFGELAST We zullen z.s.m. diverse links plaatsen t.b.v. het digitaal aanmelden en aanvragen van de documenten.
Nieuwjaarsborrel 8-1-2022 AFGELAST We blijven zoeken naar een excuus voor een gezellige borrel.

 

Algemene Ledenvergadering verplaats naar 13 april 2022

 

Momenteel werkt de cross commissie hard om het circuit klaar te krijgen conform de 2022 circuit normen. Alles ligt op koers, dus als het weer het enigzins toelaat kunnen we in 2022 weer de baan op.

 

Blijf allemaal gezond en positief en hopelijk zien wij elkaar snel bij een van de vele Hamac evenementen.

 

Bestuur MC Hamac Harfsen