Circuit t/m 29 augustus gesloten (i.v.m. milieuvergunning)

Helaas, helaas, er komt alweer een einde aan het MC Hamac (cross) voorseizoen. Zoals bij onze vaste bezoekers inmiddels bekend kent onze milieuvergunning de beperking dat wij in de maanden juni – juli – augustus GEEN cross activiteiten op ons circuit mogen ontplooien. Eenzelfde bepaling staat er t.a.v. het pinksterweekend mits deze in de maand mei valt, hetgeen in het weekend van 30 mei het geval is. Dat betekend dat met de training van woensdag 27 mei de laatste training uit het voorseizoen is verreden. Onze dank gaat uit naar alle crossers die de afgelopen weken ons circuit wisten te vinden en zich prima aan de voorschriften hebben gehouden. Dank voor de medewerking!

 

Wij als crossers zouden natuurlijk het liefste het hele jaar door crossen, maar dat laat onze milieuvergunning dus niet toe. Soms vervelend, anderzijds zorgt diezelfde milieuvergunning ervoor dat wij in een prachtige omgeving onze sport mogen beoefenen. In de zomer maanden bieden wij gelegenheid aan de omliggende campings e.d. om ook maximaal van deze omgeving te genieten en door met elkaar rekening te houden hopen wij nog vele jaren in harmonie te kunnen samenleven.

 

Het voorseizoen is als gevolg van Corona grotendeels in het water gevallen. Pure overmacht, maar natuurlijk wel hartstikke zuur voor al die vele vrijwilligers uren die reeds in de evenementen waren gestoken. Het is wat het is en we hebben er maar mee te leven. Op dit moment zijn we met KNMV en Gemeente in gesprek t.a.v. de rest van ons seizoen. Op het moment van schrijven kunnen we nog weinig zeggen of en hoe deze evenementen doorgang kunnen vinden. Maar vertrouw er maar op dat we ons uiterste best doen om zodra het kan, de gaskraan ook qua evenementen weer vol open te zetten. Zodra er nieuws is melden wij ons weer.

 

Blijf gezond allemaal!

 

Bestuur en commissie leden MC Hamac Harfsen