Bacocursus 25-05 Peppelhome Harfsen

In samenwerking met de KNMV organiseert MC Hamac op vrijdagavond 25 mei van 20:00 tot 22:30 een Bacocursus in het Peppelhome (clubgebouw). Een ieder die hieraan wil deelnemen is welkom.

Grote voordeel aan deze cursus is dat hij een geldigheid heeft van 3 jaar en dat je hiermee geautoriseerd bent om op elk niveau (t/m Dutch Masters of Motocross) als baancommissaris te fungeren.

De bedoeling is dat een ieder dezelfde avond zijn pasje ontvangt, dit zodat we tijdens de uitwisselingscross (26-5) en ONK (27-5) allemaal gediplomeerde vlaggenisten hebben. Om dit te kunnen realiseren is het noodzakelijk dat je uiterlijk 5 dagen voorafgaand aan de cursus bent aangemeld en een pasfoto hebt geüpload. Aanmelden kan via de volgende link.

 

https://opleidingen.knmv.nl/Default.aspx?pageId=150&courseid=801922

 

Onderstaand nog een kleine toelichting voor het uploaden van de foto:

Uw relatienummer staat in de mail waarin uw inschrijving wordt bevestigd voor de cursus.

Je gaat naar www.knmv.nl en logt in via ‘mijn knmv’. Daar voer je je relatienummer in en druk je op inloggen. Je geeft vervolgens aan dat je je wachtwoord vergeten bent. Heb je al eerder gebruik gemaakt van ‘mijn knmv’ en ben je in het bezit van een wachtwoord dat kun je die gewoon gebruiken.
Wanneer je aangegeven hebt dat je je wachtwoord vergeten bent vult je je relatienummer en emailadres in. Je krijgt daarna via de mail een link. Deze gebruik je en dan kun je je persoonlijke wachtwoord aanmaken.
Je logt in en gaat naar ‘mijn gegevens’. Je gaat naar beneden en drukt op het grijze vlak ‘wijzigen’ rechts onderaan de pagina.

Zorg dat je een digitale pasfoto heb opgeslagen op je computer.

Halverwege de pagina zie je pasfoto en het woord toevoegen. Klik hierop.
Klik op ‘next’. Via bladeren kun je de pasfoto die je op de computer hebt staat opzoeken en toevoegen.
Na het toevoegen van je foto ben je klaar.