Alle noodzakelijke informatie t.b.v. jeugd enduro en cross country weekend

OP zaterdag 14 en zondag 15 september staat er een nieuw Hamac-Evenement op de kalender. De enduro- en cross commissie hebben de krachten gebundeld. Het resultaat, een uitdagend parcours welke een mix betreft van grote cross baan, jeugd baan en omliggende bossen. Op onderstaande plattegrond een globale indicatie hoe het eruit gaat zien.

 

Plattegrond

 

Het tijdschema voor dit weekend (o.v.b.) vind je op de volgende link.

 

Tijdschema

 

Jeugd enduro

We beginnen op zaterdagochtend met de jeugd enduro. Aangezien de ruimte bij ons beperkt is, kent deze een iets andere opzet dan wat gebruikelijk is. Het is derhalve verplicht om de rijdersbriefing om 8:40 bij te wonen. Deze heeft plaats op het startpodium van de promotiegroep. Reken alvast op veel proef en weinig route, dus het luie zweet komt er wel uit. Grote voordeel van de beperkte ruimte is dat alles goed te volgen is. Bedoeling is om donderdagavond de tussentijden online te zetten. Onderstaand het aanvullend reglement.

 

Aanvullend reglement jeugdenduro

 

Deelnemers lijsten Jeugdenduro:

JE1

JE2

Daglicenties

 

Cross Country

Goeiendag dan, wat een animo! De inschrijvingen en met name de snelheid ervan ging boven verwachting, dus helemaal top! In het hierboven getoonde tijdschema kun je zien hoe laat je verwacht wordt. In grote lijnen dien je de volgende zaken te regelen:

  1. Bij aankomst op circuit, meld jij je (en eventueel je teamgenoot) in de kantine. Daar wordt je licentie gecontroleerd en ontvang je de startnummers welke je op de voorzijde van de motor moet aanbrengen.
  2. Breng vervolgens je spullen naar de tankstraat. Tanken alleen op milieumat!
  3. Ca 15 minuten voor de start van jullie klasse beginnen we met de startopstelling. Dit gebeurt op rijnummer (toegekend op volgorde van inschrijving). De start van de cross country gebeurt langs de zandweg, op startveld van ONK. Hier wordt je door club officials op de juiste plek gezet.
  4. Vervolgens starten we 1-voor-1, de tijd begint te lopen zodra de eerste rijder het parcours betreed.
  5. Na .. uur wordt de kopman (degene met de meeste rondjes) afgevlagd en kan het herstellen beginnen.Ondanks dat we om prachtige bekers en eeuwige roem strijden, gaat het om het plezier. We hebben allerhande niveaus door elkaar heen rijden. Dat is super gaaf, maar vraagt wel om wat tolerantie over en weer. Hou rekening met elkaar en probeer indien mogelijk ruimte te maken als een nog snellere rijder je achterop komt.

 

 

Deelnemerslijsten Cross Country:

2-uurs Solo cross country zaterdag

1-uurs dames solo cross country

3-uurs teamcross country zondag

2-uurs Solo cross country zondag (heb je niks te doen, kom zeker even kijken. Vrijwel complete Inters endurotop staat aan de start, dus dat wordt gegarandeerd spektakel!)