Aangepaste cross agenda MC Hamac Harfsen

Halverwege onze traditionele zomerstop is het tijd om jullie te informeren over de plannen voor de 2de seizoenshelft. Zoals bekend is ons voorjaar qua wedstrijden wederom in het water gevallen als gevolg van Corona.

 

In goed overleg met verschillende partijen, hebben we nog enkele inhaalwedstrijden kunnen inplannen. Daarnaast hebben wij wat wijzigingen gedaan aan de bestaande agenda. Onderstaand de belangrijkste wijzigingen.

 

Zaterdag 4 september                  Clubcross Aanvang trainingen 10:00 Deze zal worden verreden op  de grote baan  waarbij  ook de VAMC-Vorden zal meestrijden om haar clubkampioenschap.

 

Zondag 5 september                      Sponsor- en trainingsdag Nadere informatie volgt, maar een dagdeel zal  er een sponsor event plaatsvinden. Het andere dagdeel zullen wij een begeleide training voor alle niveaus en leeftijden aanbieden o.l.v. gediplomeerde KNMV-trainers.

 

Zaterdag 11 september                 KNMV ONK 125cc – 250 cc – 500cc & ONK CUP 250 – 500

 

 

Zondag 12 september                    Uitwisselingscross 85cc – 125cc – 250cc – 500cc – 45+ – Dames – Superklasse

 

Zaterdag 2 oktober                         Clubcross

 

Zaterdag 16 oktober                       Clubcross

 

29 & 30 Oktober                               KNMV ONK Kampioensrit Enduro

 

Gepubliceerde agenda is onder voorbehoud van de actuele situatie rondom het Corona-virus. Op dit moment kunnen wij nog geen uitspraken doen t.a.v. de mogelijkheid tot publiek bij deze wedstrijden.

 

 

Oorspronkelijk hadden we ook een wedstrijd in samenwerking met de VMCN gepland. Helaas kunnen wij in het najaar geen passende vrije datum vinden om die in te halen. Hopelijk kunnen we de VMCN in 2022 wel weer ontvangen.

Vanaf woensdag 1 september zal ons circuit weer geopend zijn voor vrije trainingen, meer informatie volgt t.z.t.

Wij hopen hiermede een goed alternatief te hebben geboden voor de diverse klassen en competities.

 

Bestuur en cross commissie MC Hamac Harfsen