Zondag 1 september finale clubwedstrijden + huldiging + BBQ!

Nog 7 nachtjes slapen en dan is de zomerstop eindelijk weer achter de rug. We gaan volgas verder en dat doen we direct met de finale van de clubwedstrijden. Aangezien dit de laatste wedstrijd is doen we aansluitend de prijsuitreiking en een gezellige barbecue. Ondanks de zomerstop heeft de cross commissie niet stilgezeten. In het kader van de veiligheid zijn weer 3 bochten aangepast en is er andere baanafzetting bij de jeugdbaan gerealiseerd.

 

Clubcross i.s.m. VAMC Vorden

Idem als clubcross #4 rijden we ook deze clubwedstrijd samen met de leden van de Vordense motorclub VAMC. De deelnemers uit de van VAMC Sportklasse rijden samen met onze 500cc klasse. De recreanten/hobbyrijders van de VAMC rijden samen met onze 40+ klasse. Er worden aparte uitslagen opgemaakt. Startopstelling eerste manche op basis tussenstand (om en om: Hamac – VAMC – Hamac – VAMC – Etc), 2de manche op basis binnenkomst 1ste manche.

Inschrijving 12:00 tot 12:45
Trainen 13:00
+/- 13:50 wedstrijden

Deelname alleen voor leden MC Hamac en/of VAMC Vorden.

 

Kampioenshuldiging

Zoals gebruikelijk sluiten we de laatste clubcross af met een kampioenshuldiging. Dit zal omstreeks 17:15 zijn bij het clubgebouw. Hierbij zullen de nummers 1 t/m 3 van het Hamac clubkampioenschap worden gehuldigd.

 

Barbecue

Als kers op de taart gaan we gezellig barbecuen. Dat doen we zoals het hoort, op houtskool. Tussen 12:00 en 13:00 kun je in de kantine aanmelden voor de BBQ. Tegen betaling van € 10,- p/p ontvang je;

1 x Karbonade

1 x Speklap

1 x Gekruid worstje

1 x Hamburger

Meerdere salades / sausen, stokbrood enz.

1 x Consumptiebon (overige consumpties naar eigen inzicht bijkopen)

 

Aanvang barbecue zal aansluitend aan kampioenshuldiging plaatsvinden. De barbecue is voor iedereen die gezellig is toegankelijk.