Zomerstop op ’t Peppelenbos-circuit

Helaas, vanaf zaterdag is het alweer juni en dat betekend dat ons mooie Peppelenbos-circuit weer 3 maanden dichtzit.

 

Als gevolg van onze milieuvergunning is het niet toegestaan de maanden juni-juli-augustus te crossen op ’t Peppelenbos-circuit. Natuurlijk erg jammer, maar diezelfde vergunning zorgt er ook voor dat we de resterende 9 maanden wel mogen crossen, en dat is ook wat waard.

 

Nadat we in 2018 een record aantal openstellingen hebben gehad, is ook de eerste helft van 2019 bijzonder goed verlopen. De cross commissie heeft er weer alles aan gedaan om de baan er zo optimaal mogelijk in te leggen. Gezien het aantal trainingen, de 4 clubwedstrijden, de uitwisseling- en ONK-cross durven we te stellen dat ze hierin weer bijzonder goed geslaagd zijn. Ook de inschrijf- en kantine/catering commissie stond iedere keer weer paraat. Als club bestuur mag je alleen maar heel tevreden zijn met zo’n grote groep enthousiaste vrijwilligers. Allemaal ontzettend bedankt voor jullie inzet!

 

In de zomerstop gaat onze toercommissie gewoon enthousiast door, dus wissel de noppen eens in voor de wegbandjes en draai een ritje mee. Ondanks dat in de zomerstop het gas er op de baan even vanaf gaat, zijn we achter de schermen alweer volle bak in voorbereiding op het naseizoen met o.a. de finale van de clubwedstrijden, jeugd enduro, cross country en de Hamac enduro. We hoeven ons dus niet te vervelen.

 

Iedereen bedankt voor zijn/haar komst en hopelijk zien we elkaar in september weer op ’t Peppelenbos-circuit.

 

Bestuur en cross commissie MC Hamac

 

P.s. Ria Bak, we lenen even wat foto’s om een aantal van de mannen en vrouwen in het zonnetje te zetten.