Zomerstop is voorbij!!

Na 3 maanden afkicken kunnen we aanstaande zaterdag eindelijk weer rijden op ’t Peppelenbos circuit in Harfsen. We beginnen de 2de seizoenshelft direct met de afsluitende clubwedstrijden. Te weten:

Zaterdag 2 september
Zaterdag 9 september (inclusief kampioenshuldiging)

Zoals gebruikelijk is deelname aan onze clubwedstrijden alleen mogelijk voor leden. Inschrijving start om 12:00 waarna we om 13:00 gaan trainen en omstreeks 14:00 starten met de wedstrijden. Wanneer alles conform planning verloopt valt de laatste finishvlag omstreeks 17:00 waarna we ons opmaken voor de huldiging.

Bedoeling is om ook dit najaar de 40+ klasse apart te laten rijden. We merken dat deze categorie graag met gelijkgestemden in de baan zit, en daar willen we op deze manier gehoor aan geven.

Vrij trainen:
Vanaf september kan er op woensdag (15:00 tot 18:00) en zaterdag (13:30 tot 17:00) weer getraind worden. Om hieraan deel te nemen dien je in het bezit te zijn van een geldige KNMV licentie, je hoeft dus geen Hamac-lid te zijn om te komen trainen! Wanneer de weersomstandigheden* daar aanleiding toe geven kan de training worden afgelast, dit zal op de dag van de training omstreeks 10:00 op www.hamac.nl worden vermeld.

*Tijdens of in voorbereiding op grote wedstrijden is het circuit ook gesloten voor training.