Zaterdag 2 maart clubcross MC Hamac Harfsen

Aanstaande zaterdag 2 maart gaan we van start met de clubcross competitie bij MC Hamac in Harfsen.

 

We hebben inmiddels al een aantal keren onder prima omstandigheden op de baan kunnen rijden. De cross commissie zal ervoor zorgen dat de baan er optimaal in ligt, zodat we een mooie en gezellige start van de club competitie kunnen maken.
Zoals gebruikelijk dien je voor deelname aan de clubwedstrijden lid te zijn van MC Hamac. Lid worden kan alleen indien je woonachtig bent binnen een cirkel van 30 km. rondom Harfsen. (Om deel te nemen aan de vrije trainingen hoef je geen lid te zijn). Lid worden kan via deze link.

Om vertraging bij de inschrijftafel te voorkomen vragen we een ieder om vooraf in te schrijven. Op de wedstrijddag hoef je dan alleen te melden en te betalen. Voor inschrijven kan via deze link.

 

Deelname kan in de volgende klassen: 50cc – 65cc – 85cc – 125cc – 250cc – 500cc – 40+ – Zijspannen & Quads (afhankelijk van het aantal deelnemers, kan het zijn dat klassen worden samengevoegd). Exacte wedstrijdschema wordt op dag zelf bekend gemaakt.
– Inschrijven 12:00
– Trainingen 13:00
– Wedstrijden 14:00

 

Vlaggenisten
Zonder vlaggenisten geen clubcross. Om de sport veilig te houden zullen we er met elkaar het beste van moeten maken. Dat betekend in Harfsen dat wanneer je lid bent en deelneemt aan de club- en/of umx competitie, je minimaal 1x per jaar voor een vlaggenist moet zorgen. Let op, dit dient tegenwoordig een KNMV gediplomeerd vlaggenist te zijn.

Voor sommige mensen is het verschrikkelijk/ onmogelijk en weet ik wat voor excuses er allemaal voorbij komen. Het is heel simpel. Als jij niet bereid bent om 1x per jaar zelf (of iemand anders namens jou) te vlaggen, dan ben je bij ons niet welkom. Dus neem je verantwoordelijkheid en bespaar onze vrijwilligers een zielig verhaal waarom het allemaal niet lukt. We houden meer van mensen die laten zien dat het wel kan. Alvast dank voor de medewerking.

 

Vriendelijke groeten,

 

Bestuur en cross commissie MC Hamac Harfsen