Zaterdag 2 december jeugd motocross opstapdag, nog een paar plaatsen vrij!

Motocross is een fantastische (en in onze ogen de allermooiste) sport. Om te beginnen kent de sport helaas wel een aanzienlijke drempel. De aanschaf van een motor is niet gering en zeker niet indien je niet weet of zoon of dochter het leuk vind. En hoe begeleid je een kind in zijn/haar eerste meters? Daar gaat MC Hamac in samenwerking met KTM Nederland wat aan doen.

Op zaterdag 2 december 2023 organiseren wij een jeugd motocross opstapdag. De eerste groep zal omstreeks 13:30 starten, de eventuele 2de groep omstreeks 15:00.
Onder begeleiding van ervaren trainers nemen we je mee in de eerste stapjes van de motocross. Hiervoor maken wij gebruik van de gloednieuwe range ELECTRISCHE jeugd cross motoren van KTM en Husqvarna.

 

Wat kun je verwachten:

  • (Korte) Theoretische kennis making met de motorsport
  • Onder begeleiding van ervaren trainer zelf crossen op electrische KTM en Husqvarna cross motoren (ca. 1,5 uur) (t.b.v. veiligheid kunnen we deze op verschillende standen instellen)
  • Compleet beschermende outfit
  • Verzekering via KTM – MON
  • 1-op-1 begeleiding tijdens het crossen
  • Cross certificaat

 

Deelname is voor jeugd in de leeftijd van 6 t/m ca. 10 jaar die niet zelf in het bezit van een crossmotor zijn. De Kosten bedragen € 10,- Bij grote belangstelling geven wij jeugd uit de directe omgeving van Harfsen en die niet eerder hebben deelgenomen voorrang.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar cross@hamac.nl Vermeld daarin:

Naam, woonplaats, leeftijd en (+/-) lengte deelnemer

Naam ouder/ begeleider inclusief telefoonnummer en e-mailadres.

 

Wij hebben er heel veel zin aan. We zijn niet op zoek naar de nieuwe Jefrrey Herlings maar vooral naar jeugd die plezier aan deze sport gaan beleven.