Zaterdag 14 april clubcross #3

Het is tot dusver een mooi voorseizoen op crossbaan ‘T Peppelenbos. De inspanningen op en rondom het circuit van afgelopen winter in combinatie met gunstige weersomstandigheden zorgen ervoor dat het circuit veel geopend is. De baan ligt er goed in en ook het feit dat we weer andersom rijden wordt door velen als positief ervaren.

Aanstaande zaterdag gaan we alweer verder met wedstrijd nummer 3 uit de clubcross competitie. Tot dusver zijn we getrakteerd op mooie en sportieve wedstrijden in alle klassen, waarbij zelfs menig ONK-rijder deelneemt. Positief is om te zien dat snel en (iets) minder snel goed met elkaar rekening houden zodat een ieder een leuke en veilige wedstrijd kan rijden. Helemaal top, dus hou dat vast!

Zaterdag 14 april is de inschrijving weer om 12:00, vanaf 13:00 trainen en aansluitend wedstrijden waarbij we rond 17:00 overgaan tot de huldiging en het vertellen van sterke verhalen. Deelname aan clubwedstrijden is alleen voor leden, lid worden kan wanneer men woonachtig is binnen een straal van 30 km. rondom Harfsen.

Tot zaterdag.

Cross commissie MC Hamac Harfsen