Woensdagavondrit met veel deelnemers

Evenals de Openingsrit met 72 deelnemers en de 1e Woensdagavondrit met 51 deelnemers, was ook de 2e Woensdagvondrit op 5 juli met 65 inschrijvingen een succes. Deze tocht viel samen met de start van de 3e avond van de Fietsvierdaagse, dus was het gezellig druk op het Hoeflo-plein.

 

Er waren onder de deelnemers 34 Hamac-leden, dus krap in de meerderheid. Onder de rijders bereden 4 een quad en 2 een zijspan. Er waren 10 deelnemers met een klassieke motor.

 

Ging het eerste deel van de route over merendeels doorgaande rechte wegen, na de koffiestop kwamen de echte toerders aan bod met mooie weggetjes in de route. Dankzij de mooie zomeravond was het genieten geblazen, zowel op de motor als tijdens de koffiepauze op het terras van zaal Prinsen in Haarlo.

 

De korte route van 59 km voor de klassiekers ging via o.a. Lochem, Barchem en Borculo naar Haarlo en daarna terug via Geesteren, Borculo, Ampsen naar Harfsen. De lange route (93 km) ging na de pauze via de buitengebieden van o.a. Beltrum naar Ruurlo, via landgoed ’t Zelle, Linde en leesten terug naar de finish.