Woensdagavondrit 1 juli

De eerste toerrit van het jaar kan eindelijk plaatsvinden. Namelijk op 1 juli organiseren we de woensdagavondrit. Een rit van 90 km en een verkorte versie voor klassieke motoren van 60 km. Voor de klassieke motoren is een voorrijder beschikbaar. Het uitdelen van de routes is tussen 18.30 en 19.30 uur in Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 4-6 in Harfsen.

De lange route is alleen via GPS beschikbaar, voor de korte route is er ook een routebeschrijving. Degenen zonder een navigatiesysteem gelieve dit even te melden bij de inschrijving, zodat zij achter een voorrijder aan kunnen rijden. De klassiekers (met voorrijder) vertrekken om 19.00 uur. De deelnamekosten zijn € 6,00 en voor Hamac-leden € 5,00.

Vanwege de corona zijn we genoodzaakt om het inschrijven en uitdelen op een andere manier te doen om zo te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, KNMV en Hoeflo. Graag jullie medewerking hierin om het mogelijk te maken deze rit op een veilige en gezonde manier te laten verlopen. Waarschijnlijk ten overvloede, maar houd 1.5 meter afstand van elkaar. En verder:

Inschrijven:

De KNMV heeft een digitaal inschrijfsysteem uitgebracht ter vervanging van de papieren formulieren. Inschrijven kan nog op verschillende manieren, maar de eerste optie heeft sterk de voorkeur voor ieders veiligheid. Daarnaast is het belangrijk dat het email adres en telefoonnummer ingevuld worden. Deze worden alleen gebruikt om je te waarschuwen wanneer later blijkt dat er iemand het virus bij zich droeg. Dit is een richtlijn dus graag jullie medewerking in deze. Dan het inschrijven:

  1. Via KNMV site kun je je aanmelden voor de toerrit. Klik op inschrijven en vul je gegevens in. Na het versturen komt er bij ons een bericht binnen dat je bent ingeschreven. Dit vervangt dus het inschrijfformulier wat we andere jaren gebruikten. Link naar de site: https://knmv.nl/evenement/mc-hamac-2e-woensdagavondrit/
  2. Mocht het niet lukken om via de knmv site in te schrijven, print dan het inschrijfformulier (link onderaan bericht) en vul hem thuis in en lever deze op de avond in.
  3. Mocht dit ook niet lukken, neem dan een eigen pen mee om ter plekke in te schrijven.

Betalen:

  1. De voorkeur heeft om het inschrijfgeld van tevoren over te maken via onderstaande betaallinkjes:

Betaallink leden:
https://useplink.com/payment/wDG1YZFZHEtp4IK6oEyw/

Betaallink niet leden:

https://useplink.com/payment/2tZsPsU8C4G3VTkECrHx/

  1. Mocht dit niet lukken, dan graag gepast geld meenemen, zodat we niet hoeven te wisselen.

Route:

  1. In principe willen we de route uitdelen bij Hoeflo. We zullen dan vragen of je zelf de navigatie aan de verlengde usb kabel wilt koppelen. Als het overzetten gelukt is zullen we deze kabel reinigen.
  2. Als je betaald hebt, kun je ook een mail sturen naar toer@hamac.nl om de route op te vragen.

Hoeflo:

  1. Bij Hoeflo hebben we de foyer gereserveerd. Het is de bedoeling dat je via de hoofdingang binnenkomt en je meldt voor het inschrijven. Vervolgens krijg je de route en een beker koffie. Als het mooi weer is deze graag buiten opdrinken zodat er niet te veel mensen binnen zijn. Via de ’terras’ deur kun je weer naar buiten zodat we eenrichtingsverkeer hebben en elkaar niet hoeft te passeren.
  2. Mocht het erg mooi weer zijn, dan gaan we proberen buiten de inschrijving/routes uitdelen te doen.
  3. Naderhand kan men nog wat drinken in de Foyer. Hier mogen er echter maar

maximaal 10 personen zijn, maar bij mooi weer kan men ook buiten zitten op gepaste afstand.

Wij hopen jullie ondanks de maatregelen toch te kunnen voorzien van een mooie woensdagavondrit.

Met vriendelijke groeten,

De toercommissie

link naar inschrijfformulier om zelf te printen