Clubcrossen 17 & 31 oktober afgelast, baan geopend voor training (alleen leden)

We zijn het hele jaar strijdbaar en creatief geweest om ondanks Corona toch iedere keer een mooie kalender te kunnen presenteren. Maar na de laatste persconferentie van gisteravond, zetten wij een streep door ons clubcross seizoen. De clubcrossen van 17 en 31 oktober zijn hiermede afgelast en worden ook niet meer ingehaald. Seizoen 2020 is voor de crossers dan ook ten einde en op basis van 1 clubcross gaan we geen clubkampioenen uitroepen.

 

Iedereen die reeds ingeschreven (en betaald) had voor de clubcross van 17-10-2020, zal op korte termijn zijn geld terug gestort krijgen.

 

De baan is, mits het weer het toe laat, komende weken gewoon geopend om te trainen. I.v.m. Corona is de baan alleen geopend voor leden met maximaal 1 begeleider per rijder. Houd overal op het terrein voldoende afstand. Meld je bij de inschrijfwagen met ingevuld Corona protocol (zie rechterzijde homepage).

 

Wij betreuren dat het seizoen op deze manier ten einde komt, maar dit is overmacht. Blijf allemaal gezond, houd je aan de regels en hopelijk ligt deze ellende dan z.s.m. achter ons zodat we weer normaal kunnen leven en crossen.

 

Bestuur en cross commissie MC Hamac Harfsen