Zaterdag 29 mei jeugdtraining (grote baan gewoon geopend voor training)

Na het succes van de jeugdtraining van vorig jaar organiseren we dit jaar ook weer een MX jeugd training bij de HAMAC.

 

Ben jij een fanatieke jonge motorcrosser en droom jij ervan om ooit zo goed te worden als Jeffrey Herlings? En wil je nu met je eigen motor vervolgstappen maken? Dan is de Jeugd MX-training van Marco Elting iets voor jou! Op zaterdagmiddag 29 mei 2021 organiseren wij een training op onze jeugdbaan.

 

De trainingen worden gegeven voor 50cc rijders en beginnende 65cc/85cc rijders. Ben je in het bezit van een bromfiets of pit bike dan ben je ook van harte welkom.

 

In de Jeugd MX-training ga je aan de slag om jouw basistechnieken en motorbeheersing te verbeteren. We starten met een korte uitleg en wie weet behaal jij aan het eind van de dag jouw MX-GP A Certificaat!

 

Let op: Op basis van de huidige voorschriften, als gevolg van het Corona-virus, kan elke deelnemer max. 1 helper/begeleider aanmelden die samen met jou het circuit kan betreden.

 

Indien jij interesse hebt om deze MX-training te volgen, dan kun jij je aanmelden via hamactraining@outlook.com o.v.v. naam, adres, leeftijd, cilinderinhoud en de gegevens van je helper/begeleider. Kosten van deze MX-training zijn: € 20,-. Een KNMV Basis sportlicentie is verplicht*.

 

Wij hopen je te mogen begroeten op onze clubtraining.

 

*Door te klikken op deze link: KNMV Basis sportlicentie kun je een licentie aanvragen.

 

Je krijgt op het hoogste niveau les, want Marco is KNMV-gediplomeerd motorsport & MX-GP trainer. Met Marco als trainer kun jij profiteren van zijn kennis en enorme hoeveelheid ervaring!

 

Aangezien de trainingen op de jeugdbaan plaatsvinden, kan er op het grote circuit gewoon getraind worden.

 

Vriendelijke groeten,

 

Marco Elting & MC Hamac