Vrije trainingen MC Hamac, kies de juiste groep voor jou niveau!

Na een lange winter kunnen we sinds afgelopen weekend weer genieten van mooi weer en een prachtige (droge) crossbaan. Aan de opkomst bij de training konden we dan ook goed merken dat een ieder er weer zin aan had om weer wat rondjes te rijden.

 

Op zich natuurlijk helemaal goed, maar we willen een ieder toch even attenderen op onze groepsindeling tijdens trainingen. Elk eerste kwartier van het hele uur is de baan geopend voor jeugd (65 en 85cc) + beginners. Ouders/verzorgers van rijders in de 85cc hebben de keus hun zoon/dochter bij de andere groep te laten mee rijden (klik hier voor exacte indeling). Afgelopen zaterdag bleek helaas dat bij het trainingsblok van de overige rijders, veel 85cc en beginners reden die qua snelheid beter bij het jeugd & beginners kwartier zouden kunnen rijden.

Neem hierin je verantwoordelijkheid voor jezelf en de collega-rijders/sters. Motocross is een fantastische sport, maar we dienen tijdens de vrije trainingen rekening met elkaar en de snelheidsverschillen te houden. Overschat jezelf niet, en laat je zeker niet door je ego of andere motieven leiden, maar kies voor de groep die bij jou niveau past. Dat houd het veilig en leuk voor een ieder.

 

Alvast dank voor jullie medewerking en heel veel plezier op ’t Peppelenbos-circuit.

 

Bestuur en cross commissie MC Hamac Harfsen