Vlaggenisten clubcross 23-02-2020

Op 23-02-2020 staat de eerste clubwedstrijd van seizoen 2020 gepland. De volgende rijders dienen voor deze clubcross voor een GECERTIFICEERDE vlaggenist te zorgen:

 

Arjan ter Horst
Thomas Sterk
Walter van Asselt
Wesley van Otterlo
Willy kleine Koerkamp
Nico Wesseldijk
Werner Willems
Xander Vossbeld
Youri van der Meij
Yourick den Hollander
Lars Ikink
Bas ten Have
Robin Scholten
Patrick Tuin
Mike Bolink
Mark Leferink
Jeffrey Meppelink
Giorgio addis
Jeremy de Jong
Ismo Wolsink

 

Vanaf 2018 is het verplicht gesteld door de KNMV dat alle vlaggenisten in het bezit moeten zijn van een certificaat om tijdens wedstrijden te mogen vlaggen. Dit geldt dus ook voor de club- en UMX-wedstrijden. Degene die voor je gaat vlaggen kan een online-cursus volgen om het benodigde certificaat te halen. Als je op deze link klikt zie je de instructie hoe dit allemaal werkt. Het certificaat is 1 jaar geldig. De online cursus is gratis!

 

Gecertificeerde vlaggenisten

De verwerking van het certificaat duurt een aantal werkdagen. Zorg er dus voor dat je vlaggenist op tijd de online cursus volgt!

 

Verhinderd

Mocht je op de aangewezen dag verhinderd zijn en neem je dus niet deel aan de wedstrijd, geef dit dan tijdig door een e-mail te sturen naar cross@hamac.nl. Wanneer je verhinderd bent schuift de beurt op naar de eerst volgende wedstrijd.

 

Wedstrijd afgelast

Wanneer de wedstrijd wordt afgelast schuift de beurt op naar de eerst volgende wedstrijd.

Je kunt niet deelnemen aan een wedstrijd, wanneer het je beurt is om te zorgen voor een vlaggenist en je deze niet bij je hebt of de persoon niet beschikt over het benodigde certificaat. De beurt om te vlaggen blijft staan totdat deze voldaan is. Nadat de beurt is voldaan kun je weer deelnemen aan één van onze evenementen.