Vlaggenisten clubwedstrijd 17-10-2020

Op 17-10-2020 staat er weer een clubwedstrijd gepland. De volgende rijders dienen voor deze clubcross voor een GECERTIFICEERDE vlaggenist te zorgen:

 

1 Bas Jimmink
2 Bas Klein Haneveld
3 Bryan de Jong
4 Chris v.d. Sprenge
5 Damien Flierman
6 David Holtkamp
7 Dhananjay v.d. Berg
8 Laszlo Tichi
9 Ferry Tichi
10 Jordi Tuitert
11 Jannes van Engelen
12 Kevin Eggenhuizen
13 Levy de Winter
14 Marieke Stokkers
15 Nick Berkelder
16 Noortje Oudshoorn
17 Robert v.d. Maten
18 Robin Jansen
19 Robin van Oldeniel
20 Patrick Loman
21 Ruben Tuitert
22 Samuel Zwetheul
23 Ron Jansen
24 Werner Nijman
25 Angelo Bouws
26 Stephan Radstake

 

Vanaf 2018 is het verplicht gesteld door de KNMV dat alle vlaggenisten in het bezit moeten zijn van een certificaat om tijdens wedstrijden te mogen vlaggen. Dit geldt dus ook voor de club- en UMX-wedstrijden. Degene die voor je gaat vlaggen kan een online-cursus volgen om het benodigde certificaat te halen. Als je op deze link klikt zie je de instructie hoe dit allemaal werkt. Het certificaat is 1 jaar geldig. De online cursus is gratis!

 

Gecertificeerde vlaggenisten

De verwerking van het certificaat duurt een aantal werkdagen. Zorg er dus voor dat je vlaggenist op tijd de online cursus volgt!

 

Verhinderd

Mocht je op de aangewezen dag verhinderd zijn en neem je dus niet deel aan de wedstrijd, geef dit dan tijdig door een e-mail te sturen naar cross@hamac.nl. Wanneer je verhinderd bent schuift de beurt op naar de eerst volgende wedstrijd.

 

Wedstrijd afgelast

Wanneer de wedstrijd wordt afgelast schuift de beurt op naar de eerst volgende wedstrijd.

Je kunt niet deelnemen aan een wedstrijd, wanneer het je beurt is om te zorgen voor een vlaggenist en je deze niet bij je hebt of de persoon niet beschikt over het benodigde certificaat. De beurt om te vlaggen blijft staan totdat deze voldaan is. Nadat de beurt is voldaan kun je weer deelnemen aan één van onze evenementen.