Verbouwing en nieuwe loods vorderen gestaag (foto’s)

Na jaren van voorbereiding, lobby met de buurt en de gemeente, bestemmingsplan en vergunningstrajecten, was het afgelopen week eindelijk zover. We konden starten met de plaatsing van een loods.

 

Deze loods is noodzakelijk om onze gereedschappen en spullen een goede en veilige plek te kunnen bieden. De oude zeecontainers voldeden niet meer. Door jaren bewust met de financiën om te gaan was er een mooi budget beschikbaar. Dit gebruiken we voor de loods, een veranda en later dit jaar verdere verbouwing van ons clubgebouw. Jimmink Metselwerken heeft al wat muurtjes opgemetseld zodat we ook daar mee aan de slag kunnen.

 

Om e.e.a. af te maken hebben we een ludieke Hamac ‘ walk of fame’ in het leven geroepen. Sponsoren konden een tegel met hun logo kopen, en met de opbrengsten konden wij de bestrating realiseren. Met dank aan de sponsoren, Showtuin Nederland en onder leiding van Hamac-leden Thijs Korenblik en Dave Berkelder werd gisteren aan de bestrating gewerkt. Bedankt allen!

 

De komende weken gaan wij door en hopen eind februari alles klaar te hebben.

 

De vooruitzichten qua weer zijn ook goed, dus we werken eraan om ook komende week de baan weer te kunnen openen. Gisteren was helaas nog iets te nat.

 

Wij zien uit naar een mooi 2023 seizoen.