Uitwisselingsclubs bedanken Martijn Spliethof voor zijn vele jaren inzet voor de competitie

Afgelopen zomer informeerde Martijn Spliethof de collega clubs dat hij na seizoen 2021 zou gaan stoppen als coördinator van de uitwisselingscross competitie. Dat vinden wij uiteraard erg jammer, maar we kunnen dit besluit niet anders dan respecteren.

 

De afgelopen 19 jaar was Martijn de drijvende kracht achter de competitie welke verreden wordt op de circuits van Borculo/ Ruurlo, Hellendoorn, Holten, Markelo, Halle, Heerde, Lochem, St Isidorushoeve, Vorden en Harfsen. 19 Jaar is al een flinke periode, daarvoor deed Martijn het ook reeds vele jaren samen met Derk Jan Denneboom. We kunnen dus rustig stellen dat Martijn Mr. Uitwisselingscross is en dat hij een zeer groot aandeel heeft in het huidige succes van deze competitie.

 

 

Om Martijn te bedanken en een invulling te geven aan de extra vrije tijd, heeft hij van de clubs een mooie barbecue ontvangen. Martijn bedankt voor alles en geniet van je cadeau.

 

 

Ondertussen zijn de clubs bezig om een nieuwe invulling te geven aan de competitie en inschrijving. Hierover binnenkort meer nieuws op www.umx.nu (nog deels under construction)

 

 

Namens de uitwisselingscross clubs