Stap-Op dag: Op 2 wielen, voor jong (vanaf 5 jr.) tot oud (80 jr.)

Aanstaande zondag is het zover, de Stap-Op dag van MC Hamac. We hebben zoals je de afgelopen dagen hebt kunnen zien, voor ieder wat wils. Groot en klein, off road of liever op de weg. In dit artikel de focus op de cross en toer motoren.

 

Cross motoren

Voor de allerkleinsten hebben we een assortiment mini-motoren inclusief begeleiding zodat men op een speciaal gecreëerd parcours de eerste meters op een cross motor kan maken. Heeft men na deze sessies de smaak te pakken, dan is nog het nog 82 nachtjes tot Sinterklaas.

Ook aan de daaropvolgende klassen is gedacht. Zo zijn er ook diverse Honda CRF 250cc motoren inclusief begeleiding om het nog iets serieuzer aan te pakken. Met deze machines laten we je proeven aan het Peppelenbos-circuit.

 

Electrisch crossen

Is schakelen nog net iets teveel van het goede? Wel crossen maar geen geluid? Of gewoon benieuwd naar wat de toekomst wellicht brengen gaat. I.s.m. met KTM Sport Motorcycles hebben een assortiment electrische cross motoren waarmee jullie je rondes kunnen maken. Kan het nog gekker, crossen met een stekker!!

Toer afdeling

Naast allerlei mogelijkheden in het zand, zal ook de toer afdeling van MC Hamac aanwezig zijn. Naast diverse mooie motoren die men kan bekijken kun je hier ook terecht voor aanvullende informatie rondom;

  • Navigatie systemen
  • Het maken van routes (op navigatie systemen
  • Het aanbod van MC Hamac toer

Hamac-Run

Als onderdeel van de Hamac-toer commissie, organiseert de Hamac-Run commissie ieder jaar een rit voor mensen met een verstandelijke beperking. In een grote stoet van ca. 60 voertuigen variërend van motoren, sport auto’s vrachtauto’s en brandweer en politie voertuigen maakt men een mooie rit en bezorgd men de deelnemers weer een onvergetelijke dag. Ook de Hamac-Run commissie mag natuurlijk niet ontbreken en is deze dag ook aanwezig met een stand en bijpassende activiteiten.

 

MC Hamac Stap Op dag, Zondag 16 september van 12:00 tot 16:00, MC Hamac, Deventerdijk 7, Harfsen