Seizoensopener Dutch Masters of Motocross Harfsen (21-3-2021) uitgesteld!

Het zal waarschijnlijk geen verrassing zijn, maar voor het 2de jaar op rij is Corona onze plaaggeest in de organisatie van de Dutch Masters of Motocross seizoensstart. Ondanks dat deze tegenvaller minder zeer doet als die van vorig jaar, went het nooit. Wij wachten samen met de KNMV en overige organisatoren de ontwikkelingen af en beraden ons op een eventuele inhaaldatum.

 

Stay safe en hopelijk tot snel.

 

Openingsronde Dutch Masters of Motocross
verplaatst naar Oldebroek (17 april)
 

 

De eerste ronde van Dutch Masters of Motocross 2021 is verplaatst naar Oldebroek op 17 april. Dit omdat de DMoMX-wedstrijden in Harfsen (21 maart) en Oss (28 maart) niet doorgaan op de geplande data. 

De organisatoren en de KNMV moeten helaas vaststellen dat de lockdown, aangescherpte maatregelen, negatieve reisadviezen en onzekerheid door de coronacrisis het onmogelijk maken om eind maart al volwaardige DMoMX-evenementen neer te zetten. Een grote teleurstelling, met name voor MC Hamac Harfsen en Stichting Motorcross Oss. Zij zaten al midden in de voorbereidingen van twee geweldige wedstrijddagen.

Voor zowel Harfsen als Oss zoeken we naar een nieuwe datum, later in het seizoen. Op dit moment bestaat de kalender van DMoMX 2021 uit Oldebroek (17 april), Arnhem (2 mei) en Rhenen (5 juni).

ONK Motocross
De start van het reguliere ONK Motocross in Gemert (7 maart) en Boekel (13 en 14 maart) staat, ondanks de onzekerheid door de voortdurende coronamaatregelen, nog wel overeind. De organisatoren van deze wedstrijden wachten met een beslissing tot er begin februari meer bekend wordt over de verdere aanpak van de coronacrisis.