Openstelling circuit voor jeugdrijders t/m 18 jaar (hopelijk vanaf 29-4-2020)

Gisteravond hebben wij vanuit de KNMV en NOC-NSF het protocol ontvangen t.a.v. de mogelijke openstelling van onze accommodatie voor jeugdrijders t/m 18 jaar. Wij hebben de diverse maatregelen doorgenomen en beoordeeld.

 

Aanstaande maandag zullen wij onze accommodatie zo herinrichten dat wij aan de gestelde voorwaarden kunnen voldoen. Conform protocol hebben wij zojuist een verzoek bij de gemeente Lochem ingediend om vanaf woensdag 29-4 weer open te kunnen voor trainingen t/m 18 jaar. Wij hopen dinsdag hier goedkeuring op te ontvangen.

 

Indien wij woensdag 29-4-2020 weer open kunnen zullen we dat hier vermelden. Hierbij geld, net zoals bij alle maatregelen, gebruik je gezonde verstand en hou de richtlijnen vanuit kabinet en RIVM in acht. Het zal tijdens de trainingen ook echt niet om de snelheid (en dus risico) gaan, maar gewoon weer doen wat we het liefste doen, lekker motorcrossen. Neem daarin dus je verantwoordelijkheid zelf maar ook als ouders/verzorgers. Blessures en ziekenhuis bezoeken moeten we altijd voorkomen, maar helemaal in deze tijd!

 

Als we opengaan is dat onder reeks van strikte maatregelen die nagevolgd dienen te worden en waarop toegezien gaat worden. Deze delen we komende week.

 

Sportieve groeten,

 

Bestuur en cross commissie MC Hamac Harfsen