Noppenrijders opgelet: Kalender updates voor programma najaar 2020

Bij het ingaan van de zomerstop hadden we al aangegeven druk in de weer te zijn met de agenda voor het najaar. Inmiddels is de agenda bepaald, deze vinden jullie op deze link.

 

 

Op basis van de huidige voorschriften als gevolg van het Corona virus hebben we een hele rits aan extra maatregelen moeten nemen en opstellen. We realiseren ons dat dit kan afwijken van andere clubs waar je wellicht crosst en wedstrijden rijd. Dit heeft te maken met de interpretatie van de regels en richtlijnen door lokale overheid. Hierin zit helaas veel verschil, wij zullen het moeten doen met onze gemeente en hebben daar overeenstemming mee getroffen op basis van deze voorwaarden. We realiseren ons dat de 17 miljoen virologen die ons land inmiddels rijk is het vaak beter weten/anders zien, maar wij doen het op onze manier. Deelnemers en helpers die zich hieraan houden zijn meer dan welkom en daar organiseren wij graag voor. Mensen die het anders zien en hier graag over discusieren kunnen beter thuis blijven, dan loopt de rest qua gezondheid/ boete/sport plezier minder risico.

 

  • Helaas zijn de evenementen in september 2020 op ons circuit verboden voor publiek.
  • Elke deelnemer kan max. 3 helpers aanmelden, die kunnen samen het circuit betreden.
  • Inschrijving + betaling van deelnemers + het aanmelden van helpers dient vooraf en digitaal te gebeuren (nadere informatie volgt).
  • Naast de inmiddels bekende hygiene regels gelden er enkele aanvullende voorwaarden op het circuit. Deze worden later gecommuniceerd en worden bij de ingang van her circuit nogmaals verstrekt.

 

Wat is er veranderd t.a.v. de oorspronkelijk kalender:

 

Zaterdag 5 september clubcross op de grote baan! De baan zal Dutch Masters Style zijn. Ook onze vrienden van de VAMC Vorden strijden deze dag mee om hun eigen kampioenschap. Aanvang trainen om 10:00 in de ochtend.

 

Zondag 6 september ONK Solo De KNMV klassen ONK 500cc – ONK 250cc – ONK Cup 500cc – ONK Cup 250cc – ONK woman zullen deze dag in Harfsen om de punten voor het Nederlands Kampioenschap gaan strijden.

 

Woensdag 9 september jeugd training Onder leiding van Marco Elting zal er op de jeugdbaan een jeugdtraining plaatsvinden. Nadere informatie volgt.

 

Zaterdag 19 september uitwisselingscross! Ook dit weekend strijden we op de grote baan, Dutch Masters style. De volgende klassen komen in Harfsen aan de start: 50cc – 85cc – 125cc – 250cc – 500cc – 45+ – Dames – Superklasse

De gehele UMX-kalender is veranderd. Hier vind je de meest actuele.

 

Zondag 20 september jeugd enduro en Cross Country! In de ochtend een KNMV jeugd enduro. In de middag een 2-uurs solo cross country en een 3 uurs teamcross country.

 

Trainen: T/m 19-9 kan er alleen door leden worden getraind op ons circuit. Afhankelijk van de situatie stellen we het circuit daarna wellicht ook weer open voor niet-leden.

 

Overige clubcrossen: Zaterdag 10 en 17 oktober vinden de laatste clubcrossen plaats. Sorry voor de enduristen, maar kalender is zo vol dat het niet anders kon.

 

En als klap op de vuurpijl organiseren we op zaterdag 24 oktober de 42ste Hamac enduro! Nadere informatie en voorschriften volgen later.

 

Bovenstaande is gebaseerd op de huidige Corona-situatie. Dit kan dus snel veranderen. We hebben het met elkaar in de hand of we dit jaar nog kunnen genieten van onze sport. Dus ook al vind je Corona maar onzin, doe het dan in ieder geval voor je sport. Dank voor de medewerking.

 

MC Hamac Harfsen