Nog meer belangrijke enduro informatie d.m.v. enkele foto’s

Deelnemers die over de A1 vanuit Apeldoorn richting Deventer gaan opgelet!

Zoals gemeld ligt de doorgaande weg tussen Deventer (Epse) en Harfsen eruit. Rijd op de A1 door naar afrit Bathmen, bovenaan de afrit rechtsaf richting Laren (Gld.) Na enkele kilometers kom je bovenstaand bord tegen. Vanaf daar de borden volgen richting paddock.

 

Sfeervolle binnenkomst en gezellige opmaat naar prijsuitreiking met live muziek van De Weekendkrachten

Vanaf ca. 14:15 verwachten wij de eerste Nationalen binnen (hobby en daglicenties zitten dan al aan een biertje) en zit voor hen seizoen 2021 erop. Vanaf ca. 14:45 komen de titelkandidaten binnen. De Inters worden omstreeks net voor 15:00 verwacht en gaan met een kleine tussenpauze CP3 2x rijden (proef 9 en 10) van de dag. Dat gaat spektakel geven, want hier worden de titels vergeven. Om al dit sportieve spektakel van wat extra gezelligheid te voorzien, hebben wij Live muziek van DE WEEKENDKRACHTEN. Deze oergezellige band zal de seizoensfinale muziekaal opluisteren en zorgen voor een gezellige afsluiting van seizoen 2021.

 

Na afloop van de wedstrijd zal de KNMV gaan rekenen voor de daguitslag (1 t/m 3 krijgen een beker) en totaaluitslag van alle klassen over seizoen 2021. We proberen dit z.s.m. te publiceren zodat we snel naar de huldiging over kunnen gaan. Deze huldiging vind plaats bij het clubgebouw. Als de KNMV aan het rekenen is, zullen de WEEKENDKRACHTEN de sfeer voor hun rekening nemen. Dus onder het genot van een hapje – drankje – live muziek kun je met collega deelnemers en volgers gezellig het seizoen afsluiten, hoe mooi is dat. Ergens tussen 17:00 en 18:00 willen we dan overgaan tot de huldiging. Naderhand spelen de Weekendkrachten nog vrolijk verder, dus blijf rustig hangen als je het nog gezellig vind.

 

Start – Finish CP3 in beeld

Harfsen staat bekend om haar houterige (in positieve zin) enduro. Ook dit jaar hebben we weer een juweeltje voor jullie kunnen uitzetten, maat daarin weer 3 hele mooie bosrijke proeven. Verwacht bij ons geen ingewikkelde trial-achtige secties, gewoon knallen door het bos, bouwland en crossbaan. Als je heel goed zoekt, kun je bij de start van crossproef 3 1 verdwaalde duiker ontdekken, indien je dat teveel van het goede vind ligt de bypass ernaast (wel in het zicht van het publiek, voel je die groepsdruk?). Bij de finish van crossroef 3 een paar korte bultjes.

 

Een uitgebreid overzicht van enkele belangrijke aanpassingen en aandachtspunten voor onze enduro via deze link:

 

Wij zijn er klaar voor en hebben er heel veel zin aan. Morgenochtend gaan we de tijden zetten en z.s.m. bekendmaken.

 

Tot zaterdag!

 

Bestuur en enduro commissie MC Hamac