Nog 3 weken tot de Mini-GP van Harfsen!!! (film)

Op deze regenachtige dag werd in Valkenswaard de MXGP van Nederland verreden. De weergoden hadden hun sporen duidelijk achtergelaten op het Eurocircuit, maar uiteindelijk kwamen de beste zoals gewoonlijk bovendrijven.

 

Een zeer behouden 1ste manche die resulteerde in een 2de plaats werd door Jeffrey Herlings opgevolgd met een ijzersterke 2de manche. Dit leverde hem de manche en GP overwinning op. En in die 2de manche lapte hij tot de 5de man. We zijn nu 2 GP’s onderweg en de teller voor Jeffrey staat op 2 overwinningen. Met de vorm zit het dus wel goed. In diezelfde tussenstand zien we op 5 Gautier Paulin, op 6 Glenn Coldenhoff, op 7 regerend DMoMX-kampioen Armanis Jasikonis en op 9 Jeremy Seewer. Die starten op 29 maart ook in Harfsen, dus momenteel start 50% uit de TOP 10 van de huidige WK-tussenstand in Harfsen!!

 

Kijken we naar de MX2 tussenstand dan zien we in de top 10 helaas geen NL-ers. Roan van de Moosdijk is de 2de manche niet gestart ivm een opgelopen enkelblessure, hopelijk is hij er over 2 weken bij de GP van Argentinie weer bij. In de tussenstand voor het WK zien we ook een heleboel DMoMX deelnemers met: Op 1 Tom Vialle, 2 Jago Geerts, 3 Jed Beaton, 5 Rene Hofer, 6 Mikkel Haarup, 7 Thomas K. Olsen, 8 Ben watson en op 10 Jeremy Sydow, oftewel 80% van de WK tussenstand gaat op 29 maart in Harfsen van start!!! HOEZO MINI-GP!!!!

 

Klik op deze link voor een samenvatting de GP van Nederland.

 

 

De lijst met vooraanmeldingen vinden jullie op deze link: Deelnemerslijst versie 1 maart 

 

 

Ondertussen gaan wij volle bak verder met de voorbereidingen. De baan preparaties lopen volgens schema en de baan heeft de vele regen vooralsnog perfect verteerd. Afgelopen winter is wederom veel tijd gestoken in de afwatering en veiligheid, dat werpt duidelijk zijn vruchten af. De komende 3 weken zal ook de PR-machine op gang komen, hou onze website in de gaten voor enkele leuke acties met kans op vrijkaarten.

 

P.s. Blijf in de regio Harfsen svp goed op het verkeer letten. Onze spandoeken zijn onbeschoft mooi uitgevallen waarbij we ons grote zorgen maken om de verkeersveiligheid. Dus onthou gewoon dat je 29 maart naar Harfsen moet en hou verder je ogen op de weg! Alvast dank!