Nieuwe cross licentie 2022 –> Neem MC Hamac mee als jou club

Via deze weg hebben wij een vriendelijk verzoek. Bij het aanvragen van je 2022 cross licentie, is er een veld waarin jij je motorclub kunt invullen. Je zou ons, MC Hamac Harfsen, enorm helpen indien je daar MC Hamac (zoeken op Harfsen) invult.

 

Het is voor ons van belang als gevolg van het KNMV MX Masterplan . Het aantal licentiehouders per club speelt mee in toekenning van de ondersteuning vanuit het MX Masterplan. Voor jou wellicht een kleine moeite, hetgeen ons als club naar de toekomst kan helpen. Alvast dank.

 

P.s. 1 Let op, in tegenstelling tot voorgaande jaren moet je aparte KNMV licenties hebben voor bijvoorbeeld enduro en crossbaan gebruik. Dus had je in in 2021 een endurolicentie waarmee je ook van de crossbaan gebruik kon maken, daar moet je in 2022 dus een enduro licentie EN een KNMV Basis sportlicentie Motocross hebben. Voor vragen verwijzen we je naar de KNMV, maar zorg indien je naar ons circuit komt dat je dit goed geregeld hebt.

 

P.s. 2 Vul je er een andere club in, dan mag je nog steeds bij ons komen crossen hoor, zo zijn we dan ook wel weer. Laten we er met elkaar weer een mooi sportjaar van maken.

 

Bestuur MC Hamac Harfsen