Mooie afsluiter voorseizoen (foto’s jeugdtraining), zomerstop tot 1-9-2021

Ondanks 2 weken van forse neerslag, wist de cross commissie de rijders te trakteren op een bijzonder goed bereidbaar circuit. Gezien de complimenten, heeft de commissie goed werk geleverd. Helaas zijn we als gevolg van onze milieuvergunning genoodzaakt de maanden juni-july-augustus het circuit gesloten te houden. Ondertussen zijn we volop aan het puzzelen om in het najaar nog enkele extra wedstrijden in te plannen, hierover spoedig meer.

 

Op de jeugdbaan ontfermde Marco Elting zich over een 10-tal jeugdrijders. In een 3,5 uur durende training werden de technieken van de jongens en meiden bijgeschaafd. De glimlach verraadde al een hoop, en naderhand kwamen er vermoeide koppies onder de helmen vandaag. Roos Kiffen heeft e.e.a. vastgelegd (bedankt voor de foto’s Roos!).

 

Allemaal bedankt voor de aanwezigheid dit voorseizoen. Corona gooide qua wedstrijden helaas roet in het eten, gelukkig zijn we vanaf maart t/m mei wel vrijwel continue open geweest voor training, dus dat is hopelijk een pleister op de wond. We zien jullie graag vanaf september terug en dan gaan we er een paar mooie motorsport maanden van maken.

 

Bestuur en cross commissie MC Hamac Harfsen