MC Hamac vanaf woensdag 1 september weer geopend voor training (ook voor niet-leden).

Gelukkig, de zomerstop zit er weer op. De cross commissie is vandaag druk bezig geweest met de opbouw van het circuit voor de trainingen en aankomende wedstrijden.

 

Vrij trainen
Vanaf aanstaande woensdag (1-9-2021) is de baan op woensdagen (15:00 tot 18:00) en zaterdagen (13:30 tot 17:00) weer geopend voor trainingen. Uiteraard mits het weer dit toelaat. Aanmelden gaat nog steeds middels de Moto-Inside app.

 

Ook niet-leden zijn welkom bij de vrije training

Dit najaar hebben we per categorie ook een beperkt aantal plaatsen vrij voor niet-leden om te komen trainen. Een perfecte gelegenheid om een keer in Harfsen te trainen. En wellicht al wat voor kennis op te doen voor de naderende ONK en Uitwisselingscross wedstrijden.

 

Op de volgende dagen is het circuit in september geopend voor vrij trainen:
1-9 / 8-9 / 15-9 / 18-9 / 22-9 / 25-9 / 29-9

 

Zondag 5 september: Trainingsdag o.l.v. Michael Das

Op zondag 5 september organiseren wij in de middag een trainingsdag o.l.v. Michael Das. Meer informatie en aanmelden via deze link.

 

Wedstrijden gaan door!

September staat bol van de wedstrijden op ons circuit, allen op de grote baan inclusief weiland.

Zaterdag 4 september clubcross, alleen voor leden van MC Hamac en VAMC Vorden.

Zaterdag 11 september KNMV ONK Motocross

Zondag 12 september Uitwisselingscross

Aanmeld-/inschrijflinks volgen op korte termijn.

Ook wij hebben (helaas) nog steeds te maken met de Corona-maatregelen. Frustrerend is dat elke gemeente er haar eigen interpretatie aan kan geven. Dit heeft er in ons geval toe geleid dat wij hebben moeten besluiten om bovengenoemde wedstrijden ZONDER PUBLIEK te moeten verrijden. De aanvullende maatregelen die vanuit de lokale overheid werden  gesteld vonden wij niet in verhouding tot het evenement en ook niet passen bij hoe wij vinden dat een motocross wedstrijd hoort te zijn. Hierdoor zal het ook niet mogelijk zijn om op ons circuit te overnachten. Maar, we kunnen de wedstrijden laten verrijden onder wat ons betreft de volgende acceptabele maatregelen:

 

  • Elke rijder kan 3 helpers aanmelden bij zijn inschrijving, deze hebben allen toegang tot onze accommodatie en kunnen zich op ons terrein vrij bewegen, uiteraard met in acht neming van de geldende Corona-regels.
  • Iedereeen houd 1,5 mtr afstand tot elkaar. Op plekken waar dit lastig is, hebben wij looproutes ingesteld.
  • Bij gezondheidsklachten, blijft men thuis.

 

 

Dus het goede nieuws is, we mogen weer en de wedstrijden gaan door, helaas nog niet met de vrijheden die we hadden gehoopt.