MC Hamac clubkampioenen seizoen 2023 bekend

Afgelopen zaterdag 9 september j.l. was het alweer tijd voor de 5de en laatste clubcross van seizoen 2023. Zoals het gehele seizoen zien we een wisselende opkomst bij de clubwedstrijden, de laatste clubcross was qua opkomst wat magertjes. Positief was het grote aantal jeugdrijders, dus daar zijn we blij mee.

 

Hierbij de kampioenen:

Beginnersklasse: 1. Sam Klumper (zijn crosskameraad Gijs Rouwenhorst eindigde met gelijk aantal punten op positie 2, mooi gestreden jongens!)

50cc: 1. Scott Asbroek

65cc: 1. Stan van Beek

85cc. 1. Vigo Dijkman

40+ klasse: 1. Rick Enderink

Liefhebbersklasse: 1. Jur Wichers

Sportklasse: 1. Sven Post

 

 

 

Via deze link kunnen jullie de totaalstand van seizoen 2023 vinden. Allemaal bedankt voor het enthousiasme en hopelijk zien we jullie ook in 2024 bij onze clubcompetitie.

 

Over 2 weken, in het weekend van 23 en 24 september gaan we nog 2 dagen volle bak met de wedstrijden om de uitwisselingscross (23) en District Motocross (24). De inschrijving gaat later deze week open.

 

Cross commissie MC Hamac Harfsen

 

Foto: Zoals vrijwel het gehele jaar zaten Sam en Gijs bij elkaar in het wiel. Uiteindelijk won Sam het onderlinge duel en daarmee het clubkampioenschap. Mooi detail. Beide mannen zijn eind 2022 bij onze opstapdag begonnen.