Alle Hamac evenementen t/m 31 Mei 2020 afgelast (Corona-virus)

Helaas, met de aanscherping vanuit het kabinet (d.d. 23-3-2020) van de Corona bestrijdings maatregelen, gaat er een streep door al onze evenementen t/m 31 mei. Voor de leden/deelnemers is dit zuur maar natuurlijk ook voor de vrijwilligers die er al veel energie in hadden gestoken. Maar zoals eerder gezegd, dit is overmacht en gezondheid is veel belangrijker dan motorrijden.

 

Wat de aangescherpte maatregelen voor sport accomodaties (en dus vrije circuit trainingen) betekend is ons nog niet helemaal duidelijk. Hierin volgen wij de adviezen vanuit de KNMV. Hierover melden we ons z.s.m. als er duidelijkheid is.

 

Tot slot. Wij zijn ermee bekend dat het andere virus, in ons geval het motor-virus ook heel hardnekkig kan zijn. Zeker met dit prachtige weer. Echter willen wij een ieder oproepen de maatregelen vanuit de overheid te volgen en hier verantwoordelijk mee om te gaan. Als we met elkaar de schouders eronder zetten, kunnen we z.s.m. weer doen wat we het liefste doen, motorrijden. Dank voor jullie medewerking.

 

Bestuur, toer- en cross commissie MC Hamac Harfsen