Kinderen blij, papa & mama een middagje vrij! Live uitzending GP Assen (Herlings WK-kampioen?)

Naast een uitgebreid programma van motoren (cross, electro, trial, enduro, zijspan, toer) voor jong en oud, hebben we natuurlijk ook aan de allerkleinsten gedacht.

 

Om ervoor te zorgen dat papa en mama op het terras even kunnen bijkomen van hun inspanningen op de motor (of werkweek), hebben wij onze lokale Kinderopvang Graaf Jantje (graafjantje.com) weer bereid gevonden om de kleintjes te vermaken. De kids kunnen hier o.a. terecht voor:

  • Haren kleuren (meestal uitwasbare verf)
  • Sminken
  • Watergevechten
  • Blik gooien
  • Mega zandbak
  • Spring en spelkussen

 

Om het talent direct bij de bron te scouten heeft KTM Sportmotorcycles (www.ktm.com) enkele super vette KTM loopfietsen beschikbaar gesteld. MC Hamac zorgt voor een passend parcours. Daarnaast kunnen we dankzij KTM ook 2 T-shirts en 2 Sweaters verloten, hierover later meer op deze site.

 

Herlings wereldkampioen?!?, wij zenden het uit!

We kunnen er gelukkig bijna niet omheen, want als er geen gekke dingen gebeuren zal de 24-jarige Nederlander Jeffrey Herlings aanstaande zondag in Assen zijn 1ste wereldtitel in de MXGP gaan veilig stellen. Hiermee zal hij de eerste Nederlander zijn die dat klusje klaart. Na vele motorsport-luwe jaren op televisie zien we Jeffrey deze week overal al vooruitblikken op zijn historische prestatie. Wij willen dit natuurlijk ook niet missen, daarom zal er op het circuit een Live-uitzending zijn van de MXGP in Assen. We gaan er vanuit dat we met elkaar het Wilhelmus kunnen gaan zingen.

 

MC Hamac Stap Op dag, Zondag 16 september van 12:00 tot 16:00, MC Hamac, Deventerdijk 7, Harfsen