Kalender Dutch Masters of Motocross 2023 bekend

Door de nieuwe opzet van de Dutch Masters of Motocross zijn de voorbereidingen in volle gang. Na de bekendmaking van de MXGP kalender zijn nu ook de data van de Dutch Masters of Motocross bekend, welke perfect aansluiten op de MXGP kalender!
De Dutch Masters of Motocross wordt in 2023 verreden op drie geweldige locaties en daarom presenteren met trots de nieuwe kalender!
Deze afspraken mogen vast in je agenda:
19 maart 2023 – Harfsen
23 april 2023 – Markelo
29 mei 2023 – Oldebroek (tweede Pinksterdag)
Deze drie organiserende clubs hebben in het verleden al regelmatig Dutch Masters wedstrijden met succes georganiseerd. Ze hebben toen evenementen neergezet van zeer hoge kwaliteit en dit gaan ze in 2023 verder zetten. Het doel is om voor de fans, rijders en teams een geweldige cross dag te organiseren waarbij de organisatie ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. De Dutch Masters of Motocross is niet voor niets één van de sterkste nationale motocross competities naast het wereldkampioenschap en dit willen we graag handhaven!
De clubs zijn al bezig met de voorbereidingen om er in 2023 weer een prachtig kampioenschap van te maken. Zet de data in dus in je agenda en we hopen jullie terug te zien op de evenementen.
De Dutch Masters of Motocross kun je volgen via de volgende kanalen:
-Instagram: dutchmastersofmx
-Facebook: DutchMastersofMotocross