Jeugdrijders t/m 16 jaar in Oost Nederland opgelet!!

Samen met onze collega’s van HAMC St. Isidorushoeve en Sport en Vriendschap Lochem bieden wij jeugd crossers t/m 16 jaar de mogelijkheid om motorcross trainingen te volgen. De trainingen worden gegeven volgens het officiële KNMV MTC systeem. Dit houdt o.a. in dat jouw persoonlijke ontwikkelingen worden bijgehouden waardoor je zelf ook kunt zien waar je verbeterpunten liggen.

 

De trainingen worden gegeven door speciaal getrainde en gecertificeerde trainers. Later dit jaar zullen wellicht ook andere trainingen worden toegevoegd dan rijtrainingen, denk hierbij aan conditie, kracht en motortechniek.

 

Onze collega motorclub HAMC St. Isidorushoeve verzorgt 7 trainingen waarvan er 5 worden verreden op hun circuit in St. Isidorushoeve, 1x Lochem en 1x in Harfsen. Om deel te kunnen nemen moet je lid zijn van een van de verenigingen.

De 1e training is woensdagmiddag 23 februari in St. Isidorushoeve. Je kunt je vooraf per training opgeven, ga hiervoor naar www.hamc.nl en klik vervolgens op ‘agenda’. Alle jeugd rijders die meedoen mogen ook deelnemen aan de clubwedstrijden bij de 3 clubs, dit geldt alleen voor de klassen t/m 85cc.

 

Ook mogen ze, per dagtarief en voorinschrijving, aan iedere vrije training deelnemen bij deze clubs.

 

 

We zien jullie graag op de 23e februari, die dag zullen we ook meer details van het MTC trainingsplan uitleggen. Voor vragen kunt u een mail naar: info@hamac.nl.

 

Data trainingen;

  • 23 februari            Locatie: HAMC St. Isidorushoeve (hamc.nl)
  • 2 april                   Locatie: HAMC St. Isidorushoeve (hamc.nl)
  • 2 april                   Locatie: HAMC St. Isidorushoeve (hamc.nl)
  • 12 mei                  Locatie: MAC Sport en Vriendschap Lochem (macsev.nl)
  • 10 september       Locatie: MC Hamac Harfsen (hamac.nl)
  • 19 oktober            Locatie: HAMC St. Isidorushoeve (hamc.nl)