Inschrijving Hamac enduro 30-10-2021 GESLOTEN (Daglicenties = Vol)

De inschrijfdeadline voor startbewijshouders is inmiddels verlopen. En voor de daglicenties is de limiet qua aantal bereikt. Het beloofd een volle bak te worden met ruim 360 deelnemers.

 

—————————————————————————————————————————-

 

Vanaf heden is het mogelijk om je in te schrijven voor de Hamac enduro welke gehouden gaat worden op zaterdag 30 oktober 2021. Via deze link kom je op de inschrijfpagina.

 

Check na je inschrijving (inclusief betaling) op deze link of alles goed is gegaan. Sta je er niet bij, of staat er niet voldaan achter je naam, doorloop de inschrijving dan nogmaals.

 

DAGLICENTIES: We hebben maar een beperkt aantal startplaatsen. Hiervoor geld, wie het eerst komt, het eerst maalt. Dus wacht niet te lang en zorg dat je tijdig inschrijft en betaald. Licentiehouders kunnen tot uiterlijk 23 oktober 23:00 inschrijven.

 

GEZELLIGE FINISH INCLUSIEF KNMV KAMPIOENSHULDIGING
Zoals eerder gemeld kiezen wij ervoor om dit jaar geen 2-daagse te organiseren. Dit betekend niet dat wij geen feestelijk einde aan seizoen 2021 zullen geven. Zoals bekend finisht onze enduro, en dus ook seizoen 2021, op crossproef 3 op ons Peppelenbos-circuit te Harfsen. Daar worden de kampioenen bekend, dus elke seconde telt. Bij deze proef hebben wij:

  • Catering punt met voldoende hapjes en drankjes
  • Live muziek (tijdens binnenkomst rijders en voorafgaand aan de prijsuitreiking)
  • Huldiging dag uitslag
  • KNMV Enduro Kampioenshuldiging voor Inters – Nationalen en Hobby klasse

 

Al met al genoeg spektakel en gezelligheid om een sfeervol einde aan seizoen 2021 te geven. Wij hebben er zin aan en hopen jullie allen te mogen begroeten op de Hamac-enduro 2021.

 

Bestuur en enduro commissie MC Hamac Harfsen

 

 

Roos Kiffen (ShotsbyRoos) dank voor de foto.